• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2020

15:35

(VIDEO) PREMIJER LIGA! Čelsi sa pola gasa slavio protiv Njukasla!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA! Čelsi sa pola gasa slavio protiv Njukasla!

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija slavili su u okviru devetog kola Premijer lige protiv Njukasla sa 0:2

Gotova je reprezentativna pauza, te se vraća klupski fudbal! Subotnji program u Premijer ligi otvorili su Njukasl i Čelsi na "Sent Džejms Parku", a četa Frenka Lamparda zabeležila je novu pobedu 0:2(0:1).

Foto: Tanjug/AP

Više nema sumnje Čelsi je pronašao svoju formu! Frenka Lamaprd posle dva meseca uspeo je da uklopi velika pojačanja koja su došla na "Stamford Bridž" tokom leta i rezultati su počeli da se poklapaju sa očekivanjima! 

Foto: AP photo/tanjug

Neki prošli "plavci" (sa Arizabalagom) na golu, više bi se mučili u Njukaslu, ali danas nije bilo tako. Autogol Federika Fernandeza posle deset minuta igre otvorila je susret i mnogo olakšala posao Čelsiju. 

Ubacio je loptu Mejston Maunt na peterac, na nju je naleteo Fernandez i trapavo je zakucao u svoju mrežu za prednost gostiju. 

Diktirao je Čelsi ritam tokom svih 90 minuta, a nagrada za dobru igru i zalaganje Tamiju Abrahamu stigla je u 65. minutu kada je posle kontranapada iskoristio dobro dodavanje Tima Vernera za konačnih 2:0 !

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PREMIJER LIGA
9. kolo
Subota

Njukasl - Čelsi 0:2(0:1)
/Fernandez 10 ag, Abraham 65/

Aston Vila - Brajton 16.00

Totenhem - Mančester siti 18.30

Mančester junajted - VBA 21.00

Nedelja
Fulam - Everton 13.00
Šefild - Vest Hem 15.00
Lids - Arsenal 17.30
Liverpul - Lester 20.15
Ponedeljak
Barnli - Kristal palas 18.30
Vulverhempton - Sautempton 21.00
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija