• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2020

14:51

TOTALNI HAOS - GROBARI UPALI U UPORIŠTE DELIJA U UNIŠTILI MURALE!

Fudbal

TOTALNI HAOS - GROBARI UPALI U UPORIŠTE DELIJA U UNIŠTILI MURALE!

Podeli vest

Grupa navijača Partizana, popularni "grobari", upala je u do naselja Koteža, koje važi za tvrdokorno jezgro pristalica Zvezde - delija

Kako prenosi Telegraf, grobari su uništavali grafite delija. Među precrtanim muralima je i onaj kojim su se navijači Zvezde dičili, gde je preko čitavog zida iscrtana Marakana.

Foto: Starsportphoto

 

 

Među precrtanim muralima je i jedan posvećen Marku Ivkoviću Jagodi, navijači Zvezde koji je pre tačno 5 godina ubijen u Istanbulu od strane navijača Galatasaraja ispred hale Abdi Ipekči.

Foto: Starsportphoto

 

Kotež je godinama obojen u crveno-bele boje, a navijači Zvezde su se potrudili i da naprave neka prava mala umetnička dela u vidu murala posvećenih svom klubu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 3 godine

Navijaci partizana koje podrzava policija a finansira kavacki klan za koji ubijaju. Svaka cast drzavo ovako nije bilo u istoriji drzave Srbije ovakva bruka se ne pamti, pricace buduce generacije o ovom vremenu

hrvatska posla

pre 3 godine

kompleksi su cudo... sve iz nemoci...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija