• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2020

14:50

TERZA EKSPRESNO UZVRATIO UDARAC!! Nemanja Vidić NE GOVORI ISTINU! Sećaš li se...

Fudbal

TERZA EKSPRESNO UZVRATIO UDARAC!! Nemanja Vidić NE GOVORI ISTINU! Sećaš li se...

Podeli vest

Ozbiljno se zakuvalo u srpskom fudbalu! Zaratili su generalni direktor Crvene zvezde Zvezda Terzić i bivši reprezentivac Srbije Nemanja Vidić

Legenda Zvezde, Mančester junajteda, i reprezentacije u otvorenom pismo kritikovao je rad FSS-a. Nekoliko dana kasnije generalni direktor crveno-belih rekao da mu se Vidić poverio da želi da bude selektor.  Vidić je brzo odgovorio i poručio: 

- Poslednja osoba kojoj bih se ja poverio o svojim planovima je Zvezdan Terzić. Ja sa njim nemam komunikaciju - kratko je Vidić prokomentarisao u izjavi za portal Mozzart Sport.

Vidiću, zašto to radiš?

Nismo dugo čekali ni na reakciju čelnika Zvezde.

Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova - rekao je Terzić i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao sto su Dejan Stanković i on. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu.

Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela.

- Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde.

Na kraju je zaključio:

- Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Krle

pre 3 godine

Ne razumem zasto, ti glumis drvenog advokata. Vidić je isprozivao Fss, a ti si se nasao ocigledno necim izazvan da daješ savete i sugestije na tu temu iako te niko nije spominjao. Ocigledno tu postoji dosta istine pa se paralela izmedju tebe i Fss(Kokeza) moze povuci, naročito posle tvog mesanja u tu pricu. Vidi, Terzicu ko te ne poznate nedaj boze da te upozna.

Rade

pre 3 godine

Nisi u pravu, Terza je kao gost na televiziji Prva odgovarao na mnoga pitanja a jedno od njih koje mu je postavio voditelj Filip Cukanovic, bilo je sta misli o Nemanji Vidicu, o kome je govorio sve najlepse, sto se za FSS ne moze reci, jer je rekao da oni snose najvecu odgovornost! Drugim recima nije stao ni na ciju stranu i treba integralno videti njegov odgovor a ne prenositi samo deo iz konteksta!

Marinko Magla

pre 3 godine

Pa tebi je Stankovic nametnut,nisi ga hteo u klubu.

cccc

pre 3 godine

I Terziću i Kokezi zabraniti dolazak u bližinu fudbalskih stadiona jel oni su naj veće zlo za naš fudbal.

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Ajmo malo da se igramo poredjenja; Nemanja Vidić - ostvareni rezultati u domaćem i evropskom fudbalu, setimo se njegovih prijatelja i poštovalaca; Zvezdan Terzić - kao fudbaler ostvareni rezultati u domaćem i stranom fudbalu, setimo se njegovih prijatelja, kod koga ide na slave... Pametnom i više nego dovoljno, Zvezdan, još jedan u sažvešću crnogorskih mutivoda koji mešetare u srbijnskom fudbalu. Udri Nemanja magarce po ušima iz sve snage...

Smederevac

pre 3 godine

Lepo rekose -i bordel je crven Nema sta dodati.

Petar

pre 3 godine

Da li postupak pred sudom protiv Terzica zavrsen?

goran

pre 3 godine

šta da potvrde? tvoje reči koje si im preneo o razgovoru sa Vidićem. Ili su ga oni možda čuli, sakriveni iza neke žandinjere.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija