• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2020

10:33

TUMBAKOVIĆ NA TAPETU posle novog debakla reprezentacije Srbije!

Fudbal

TUMBAKOVIĆ NA TAPETU posle novog debakla reprezentacije Srbije!

Podeli vest

O sudbini selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiše Tumbakovića će u Staroj Pazovi odlučiti članove Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije

Izvršni odbor FSS biće održan u četvrtak, mada je planiran za sredu, ali odložen zbog mečeva osmine finala Kupa Srbije.

Glavna tema će biti sudbina selektora reprezentacije Ljubiše Tumbakovića. Izvršni odbor broji 15 članova.

U izvršnom odboru FSS nalaze se: Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković, Marko Pantelić, Novica Tončev, Dragan Simović, Dušan Mrakić, Miloš Miljanić, Milan Karadžić, Marjan Rnić, Janoš Žemberi, Branko Stojaković, Dragan Ilić, Dragomir Lazović, Saša Bajčetić i Bojan Pavićević.

Foto: Starsportphoto

 

O sudbini i dalje aktuelnog selektora Ljubiše Tumbakovića i njegovom nasledniku, bi prema Statutu FSS i dosadašnjoj praksi, trebalo da odlučuje četvoročlani Stručni odbor FSS koji čine dvojica zvezdaša i isto toliko partizanovaca.

Danima se licitira sa imenima naslednika, pominju se Vladan Milojević, Dragan Stojković Piksi, Siniša Mihajlović, Veljko Paunović, Slaviša Jokanović... 

Posle kraha u baražu oglasio se Nemanja Vidić i napao FSS, a bura se ne stišava pa je nekadašnji reprezentativac udario i na Zvezdana Terzića koji je otkrio da je razgovarao sa Vidićem i da mu je ovaj rekao da želi da bude selektor Srbije jednog dana.

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija