• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.11.2020

12:47

KO JE NAJBOLJI? Poznati kandidati za FIFA igrača godine!

Fudbal

KO JE NAJBOLJI? Poznati kandidati za FIFA igrača godine!

Podeli vest

Svetska fudbalska federacija (FIFA) objavila je imena 11 igrača, koji konkurišu za epitet najboljeg na svetu

Ova nagrada, dakle, za razliku od "Zlatne lopte" Frans fudbala, biće dodeljena. Baš kao i u prethodne tri decenije, a prvi dobitnik, 1991, bio je Lotar Mateus.

Foto: reuters

 

Prošle godine osvojio ju je Lionel Mesi, koji je u konkurenciji i ove. Pored njega, tu su još i Tijago Alkantara, Kristijano Ronaldo, Kevin de Brujne, Robert Levandovski, Sadio Mane, Kilijan Mbape, Nejmar, Serhio Ramos, Mohamed Salah i Virdžil van Dajk.

Nominovani za najboljeg golmana su Alison Beker, Tibo Kurtoa, Kejlor Navas, Manuel Nojer, Jan Oblak i Mark-Andre Ter Štegen.

 

 

U užem izboru za trenera godine su Marselo Bijelsa, Hans-Diter Flik, Jirgen Klop, Đulen Lopetegi i Zinedin Zidan.

Nagrade će biti dodeljena 17. decembra.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija