• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2020

10:21

(FOTO) OTKRIVENO! Evo gde će Maradona biti sahranjen!

Fudbal

(FOTO) OTKRIVENO! Evo gde će Maradona biti sahranjen!

Podeli vest

Srce velikog Dijega Armanda Maradone prestalo je da kuca 25. novembra nekoliko dana nakon njegovog 60. rođendana

Navijači u Argentini, Napulji, celom svetu opraštaju se od idola. Nije poznato gde bi mogao da bude poslednji ispraćaj legendarnog El Pibea, ali kako prenose mediji u Argentini , to bi moglo da bude na Bombonjeri.

Potpredsednik kluba i veliki prijatelj Maradone, Huan Roman Rikelme, ponudio je porodici ovu opciju. Inače, kapije Bombonjere su otvorene, kako se ne bi stvarala još veća gužva, jer se hiljade ljudi okupilo oko stadiona da odaju počast Maradoni nakon njegove smrti.

 

 

Moguće je i da Maradona počiva u "Ružičastoj kući", palati u kojoj je zvanično sedište predsednika i koja je nacionalni muzej Argentine. Navodno je porodici ponuđena i ta opcija i navodno su oni prihvatili.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija