• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2020

12:05

MARADONA JE BIO TUŽAN PRE SMRTI! Patio je, sve je otkrio u poslednjem intervjuu pre kobnog dana!

Fudbal

MARADONA JE BIO TUŽAN PRE SMRTI! Patio je, sve je otkrio u poslednjem intervjuu pre kobnog dana!

Podeli vest

Dijego Armando Maradona preminuo je u sredu 25. novembra usled srčanog udara, samo tri nedelje nakon što je proslavio rođendan.

Maradona je poslednji put razgovarao sa novinarima "Klarina" povodom 60. rođendana. Početkom novembra završio u bolnici i zbog krvarenja u mozgu hitno je operisan. Potom je u kliniku za odvikavanje u okolini Buenos Ajresa, ali nažalost tokom oporavka je umro od srčanog udara.  Pričao je o fudbalu, navijalima, Argentini, koronavirusu i Mesiju naravno.

- Fudbal mi je pružio sve što imam, više nego što sam ikad zamišljao. A da nisam imao tu zavisnost, mogao sam puno više da igram - pokajao se Maradona zbogo svih poruka, pre svega droge i alkohola.

- Biću večno zahvalan ljudima na ljubavi koju mi pokazuju. Ono što sam doživeo po povratku u argentinski fudbal nikada neću zaboraviti. Ponekad se pitam hoće li me ljudi i dalje voleti, hoće li se i dalje osećati isto. 

Foto: reuters

 

 

Mnogi mbi mogli da nauče nešto o njegovom odnosu prema reprezentcaciji. 

- Kada te pozovu iz reprezentacije, dolaziš ako treba i plivajući. Jer to znači ponovno braniti zastavu i to nas čini drugačijima. Kad vidim lice argentinskog sportiste koji pobeđuje, to me oduševi - istakao je Maradona i osvrnuo se na pandemiju korona virusa koja je u toku.

- Ovo je najgora stvar koja nam se mogla dogoditi, nikad nisam video nešto slično. Moja je želja da ova pandemija što pre prođe i da moja Argentina krene napred. Rastužuje me kad vidim decu koja nemaju dovoljno da jedu, znam kako je biti gladan, znam kakav je osećaj osećati kad ne jedeš nekoliko dana, a to se u mojoj zemlji ne sme dogoditi.

Foto: reuters

 

Mesecima se spekuliše da Lionel Mesi napušta Barselonu.

- Znao sam da će ovo loše završiti i mislio sam da Leo odlazi. I meni se to dogodilo, Barselona nije lagan klub. On je tamo godinama i prema njemu nisu postupali kako je zaslužio. Dao im je sve, odveo ih je na vrh i jednog dana je hteo promeniti sredinu, ali rekli su ne.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija