• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2020

13:38

ONA JE IZBACILA MARADONU IZ KUĆE, posle smrti legende izbio je ogroman SKANDAL!

Fudbal

ONA JE IZBACILA MARADONU IZ KUĆE, posle smrti legende izbio je ogroman SKANDAL!

Podeli vest

Od Dijega Armanda Maradone oprašta se ceo svet, verni navijači, fudbaleri, treneri...

Maradona je umro u sredu u 60. godini nakon srčanog udara, a ond njega se oprostila njegova poslednja devojka Rosio Oliva. 

Njihova veza završila se skandalozno, a 30-godišnja Rosio se na Instagramu oprostila od Maradone. Ona je objavila dva storija sa legendarnim Argentincem, iz vremena kada su bili u srećnoj vezi, a na jednoj od fotografija stoji "Zbogom, moj Dijego."

Ona je za špansku "Marku" u suzama govorila o svemu što je proživela sa Maradonom i da je sve bilo prelepo.

Foto: AP photo/tanjug

 

- Jako me je voleo. Samo mi lepe uspomene padaju na pamet. Sve je bilo predivno što smo zajedno proživeli. Još uvek ne mogu da verujem. Niko ne može - rekla je Rosio za španski list.

Maradona i Rosio su se upoznali 2012. godine i nekoliko godina su bili u vezi. Tokom 2014. godine Maradona ju je zaprosio, ali do venčanja nikada nije došlo. Ona ga je kako su mediji posali izbacila iz kuće koju joj je on kupio.

Foto: ap photo/tanjug

 

Navodno su raskidu prethodile brojne svađe. Rosio nije htela da iz Argentine ide u Meksiko, gde je Maradona dobio posao sa drugoligašem Doradosom.

Rosio je gostovala i na argentinskoj televiziji, i poručila kako joj porodica Maradone ne dopušta da se oprosti od bivšeg dragog.

- Svi prolaze osim mene. Boli me što me ne puštaju unutra. a sam njegova poslednja supruga, to niko ne razume. Kažu mi da dođem u 6 ujutru sa svim ovim ljudima i sa širom publikom. Klaudija kaže da to nema nikakve veze, niko ne preuzima odgovornost. Sramota. Ne znam zašto to rade, ne provociram nikoga, Dijego je bio moj bivši, želim da ga pozdravim. Moram da se oprostim od njega - jadala se Rosio Oliva.

Foto: ap photo/tanjug

 

- Otpratiću ga bez ikakve sumnje, ali ovo ću primiti ružno. Samo mi znamo kakvu smo vezu i ljubav imali i koliko smo bili zaljubljeni. Kada je u martu počela pandemija, nisam ga više videla, ali nismo imali ništa na čekanju. Lepo smo razgovarali telefonom. Bio je ludo lep, imao je zlatno srce. Malo ljudi je videlo ljude tako dobrog srca kao što je bio on. Imam lepe uspmene, Dijego me je jako voleo. To mi ispunjava dušu. Osećam se veoma tužno, Dijego je bio veoma važan čovek u mom životu. Uvek ću ga se sećati po dobru. Bio je dobar prema meni i mojoj porodici - rekla je Rosio Oliva.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocio! (@rocio_g_oliva)

 

 

Bonu video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija