• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2020

15:13

(VIDEO) MARADONA I DRAŽEN SU SAD ZAJEDNO! Smrt Dijega potresla Biserku Petrović!

Fudbal

(VIDEO) MARADONA I DRAŽEN SU SAD ZAJEDNO! Smrt Dijega potresla Biserku Petrović!

Podeli vest

Pre više od 26 godina, kada je Hrvatska na Maksimiru igrala prijateljsku utakmicu s Argentinom, Maradona je posetio Draženov grob u društvu Biserke i Davora Šukera i ostavio 62 ruže

Bil je to uspomena na Draženova 62 koša u finalu Kupa pobednika kupova u dresu Real Madrida protiv talijanske Kaserte.

- Nikada neću zaboraviti njegove reči, rekao mi je: "Nemojte biti tužni, on će večno živeti". Ja sam tada plakala i slušala njega što je govorio Draženu, i sam je emotivno doživeo dolazak na grob. Naravno da me zbog svega toga ovo jako pogodilo jer je njegova želja bila da dođe na grob. Te njegove reči i dan-danas ostale su mi urezane i setila sam ih se kad sam čula da je preminuo - rekla je Biserka, prenosi 24sata.hr.

 

- Neizmerno sam tužna, znam koliko su se on i Dražen poštovali. Diego je bio najbolji u fudbalu, Dražen  u košarci, verujem da su otišli da gledaju jedan drugog.

Maradona je tom prilikom Draženovoj majci poklonio svoj reprezentativni dres, a koji će završiti u Draženovu muzeju.

- Dres koji mi je poklonio čuvam i iako se radi o fudbalskom dresu, odlučila sam da ga izložimo u Draženovu muzeju s ostalim stvarima.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija