• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

27.11.2020

16:11

ŠOK! Klop se vraća u Dortmund!

Fudbal

ŠOK! Klop se vraća u Dortmund!

Podeli vest

Utakmica poslednjeg kola Lige šampiona između fudbalera Midtjilanda i Liverpula neće se igrati u Danskoj već u Dortmundu, objavio je nemački klub

- Midtjiland i Liverpul su se dogovorili da se utakmica igra na našem stadionu - saopšteno je iz Borusije Dortmund.

To znači da će se Jirgen Klop vratiti na mesto uspeha i nema sumnje da će se osećati kao domaćin, iako će nominalno biti gost.

Foto: ap photo

 

Trebalo je da se igra u Herningu, ali je premeštena na neutralni teren zbog epidemioloških pravila koja važe u Velikoj Britaniji o obaveznih 14 dana karantina za sve koji dolaze iz Danske.

Promenu domaćinstva još nije potvrdila Evropska fudbalska unija (UEFA).

Liverpul je prošlog meseca pobedio Midtjiland sa 2:0 na svom stadionu, a engleski klub i pre poslednjeg kola u duelu sa Ajaksom mogu da osiguraju plasman u narednu fazu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija