• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2020

13:13

ŠOK U MADRIDU! Nakon ovoga objašnjenja nema!

Fudbal

ŠOK U MADRIDU! Nakon ovoga objašnjenja nema!

Podeli vest

Fudbaleri Real Madrida, čije boje brani srpski reprezentativac Luka Jović, doživeo je pravi šok u suboru uveče na "Santjago Bernabeuu" od Alavesa koji je bio bolji od Madriđana rezultatom 2:1

Nakon velikog kiksa oglasio i trener Reala, Zinedin Zidan:

Foto: reuters

- Nemam objašnjenje za našu formu, ni za našu igru protiv Alavesa. Bili smo između loših i dobrih momenata. Dali su nam gol u ranoj fazi i posle je sve krenulo nagore. Pre nekoliko dana protiv Intera u Ligi šampiona prikazali smo dobru partiju, a sada je bilo lako loše. Ne znam kako da objasnim to- rekao je Zidan posle meča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija