• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2020

17:28

SUPERLIGA! Čukarički prekinuo lošu seriju! Voždovac slavio na "krovu"!

Fudbal

SUPERLIGA! Čukarički prekinuo lošu seriju! Voždovac slavio na "krovu"!

Podeli vest

Čukarički, Voždovac i Metalac upisali nove pobede u Linglong superligi Srbije, remi Novog Pazara i Bačke bez golova

Uspeo je Čukarički da prekine seriju od dva poraza i zabeleži pobedu protiv Napretka na svom terenu 3:0 (0:0). Strelci za "brđane" bili su Birmančević u 66. minutu, Ndiaje u 83. i Okuehe u 90. 

Foto: Starsportphoto

 

Velika borba vođena je na Voždovcu gde su "zmajevi" dočekali lučansku Mladost i na kraju slavili sa 3:2 (2:1). Poveli su gosti u 12. minutu susreta, ali su Živković i Vujinović do poluvremena okrenu rezultat. Uspela je Mladost da izjednači u 66. minutu, ali je ponovo Vujinović bio precizan pet minuta pre kraja meča i doneo tri boda Voždovcu. 

Foto: Starsportphoto

Metalac je na svom terenu savladao Zlatibor sa 2:0 (1:0), strelci su bili Mbongu u 16. i Katanić u 64. minutu. Na utakmici Novog Pazara i Bačke nije bilo golova - 0:0.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija