• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2020

08:17

(VIDEO/FOTO) SRCE DA PUKNE OD TUGE! Maradonina ćerka u suzama, "BOMBONJERA" SE OPROSTILA OD DIJEGA!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) SRCE DA PUKNE OD TUGE! Maradonina ćerka u suzama, "BOMBONJERA" SE OPROSTILA OD DIJEGA!

Podeli vest

Dijego Maradona je prošle srede umro od posledica srčanog udara u 60. godini, a od legende se oprostala i njegova Boka Juniors

Zbog trodnevne žalosti koja je odmah bila proglašena u Argentini, Boka Juniors je morala da odloži meč Kopa Libertadoresa, ali je prvi narednu meč odigrala pritiv  Njuels Old Bojsa, takođe bivšeg Maradoninog kluba. A na meču na "Bombonjeri" viđena je i jedna srceparajuća scena.

Foto: AP photo/tanjug

 

Boka Juniors je savladala Njuels 2:0 sa dva pogotka Edvina Kardone. Prvi gol iz slobodnog udarca bio je prvi gol ne "Bombonjeri" od Maradonine smrti. Utakmicu je u loži Dijega Maradone posmatrala njegova ćerka Dalma.

 

Sama, bez "El Pibea", a posle Kardoninog pogotka, svi igrači su dotrčali ispred lože, na teren spustili Maradonin dres i potom aplaudirali njegovoj ćerki Dalmi. Nje mogla da suzdrži emocije i zaplakala je, u tim trenucima.

Foto: AP photo/tanjug

 

 

Foto: AP photo/tanjug

 

Foto: AP photo/tanjug

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija