• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2020

13:14

JAVIO SE OŽEGOVIĆ! Bio je u veoma lošem stanju, sve otkrio!

Fudbal

JAVIO SE OŽEGOVIĆ! Bio je u veoma lošem stanju, sve otkrio!

Podeli vest

Srpski fudbaler Ognjen Ožegović, član turskog tima Adana, izašao je iz bolnice u koju je primljen zbog komplikacija izazvanih krorona virusom

Srbija je biča u šoku kada je poput bombe odjeknula vest da je Ožegović u bolnici sedam dana, ali kako je Inofmer ranije preneko oseća se mnogo bolje.

Hvala Bogu, dobro sam. Hvala što brinete. Upravo sam pušten iz bolnice i sve je u najboljem redu, ono najgore je iza mene. Vest o mom zdravstvenom stanju je stigla kasno do srpske javnosti, pa je došlo do zabune i male panike, a već tada je sve zapravo bilo gotovo - rekao Ožegović za portal Telegraf.

Foto: Starsportphoto

 



Bivši napadač Crvene zvezde i Partizana rekao je da prethodna sedmica nije bila laka.

- Primljen sam u bolnicu pre sedam dana i to u veoma lošem stanju, loše sam se osećao nekoliko dana. Na sreću, imao sam pravu negu lekara ovde i sve se završilo na najbolji način, pa ću od danas nastaviti oporavak kod kuće. Hvala na brizi svima koji su zvali i interesovali se za moje zdravlje -  zaključio je Ožegović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija