• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

02.12.2020

17:02

DAN UOČI MEČA NA "MARAKANI"! Trener Hofenhajma otkrio startnu postavu za utakmicu sa Zvezdom

Fudbal

DAN UOČI MEČA NA "MARAKANI"! Trener Hofenhajma otkrio startnu postavu za utakmicu sa Zvezdom

Podeli vest

Trener fudbalera Hofenhajma Sebastijan Henes najavio je danas da nemački klub želi pobedu protiv Crvene zvezde i prvo mesto u grupi Lige Evrope

- Želimo da protiv Crvene zvezde ostvarimo cilj i budemo prvi u grupi. Svaka pobeda nam daje samopouzdanje i iz tog razloga smo motivisani u predstojećoj utakmici. Tek posle nje ćemo razmišljati o Augsburgu i Bundesligi - rekao je Henes na konferenciji za novinare.

Hofenhajm će sutra od 18.55 igrati u Beogradu protiv Crvene zvezde utakmicu petog kola Grupe L Lige Evropa.

Nemački klub je prvi u grupi sa 12 bodova, tri više od Zvezde, koja će pokušati da pobedi i bori se za prvo mesto na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Henes je naveo da ima nekoliko dilema za sastav, ali da veruje da će izvesti isti tim kao protiv Majnca za vikend u nemačkom prvenstvu.

Tada je ekipa Hofenhajma izašla na teren u sledećem sastavu:

Bauman - Poš, Kasim, Akpoguma, Sesenjon - Baumgartner, Samaseku, Gajger - Grilič - Bebu, Kramarić.

Sigurno neće moći da računa na Benjamina Hubnera i Pavela Kaderabeka, koji zbog povreda neće igrati do kraja godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija