• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2020

23:42

BOMBA! ŠPANCI DONELI KOFER PARA! Na pragu je ODLAZAK iz kluba u kom se proslavio!

Fudbal

BOMBA! ŠPANCI DONELI KOFER PARA! Na pragu je ODLAZAK iz kluba u kom se proslavio!

Podeli vest

Atletiko Madrid fantastično je započeo sezonu na svim frontovima, a uprava kluba sa "Vanda Metropolitane" sprema pojačanja za Čola Simeonea

Prvi na spisku želja, kao i letos je Arkadijuš Milik iz Napolija. Otkako je Poljak odbio da potpiše novi ugovor i oproba se u nekoj drugoj sredini, potpuno je sklonjen iz tima, da bi letos bio izbačen iz takmičarskog sastava i nije prijavljen ni za domaće prvenstvo, ali ni za Ligu Evrope.

Foto: Ciro Fusco/ANSA via AP

Atletiko je voljan da mu ukaže šansu i otkupi ugovor njegov ugovor koji ističe narednog juna. Šuška se o svoti od oko 20.000.000 evra. Napolitanci su sigurni da će "jorgandžije" sigurno prihvatiti ove uslove, pošto je Dijego Košta povređen na duže, a Luis Suarez je zaražen koronavirusom i pitanje je kada će biti u punoj formi. 

Foto: Reuters

Druga opcija je da Madriđani sačekaju kraj ugovora, ali se ta varijanta verovatno ne bi svidela ni Miliku koji bi ostao bez takmičarskog fudbala u narednih godinu dana, što bi automatski značilo da bi teško izborio mesto u reprezentaciji Poljske pred Evropsko prvenstvo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija