• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2020

16:36

REDING GRABI KA ELITI! Novi trijumf Paunovićeve čete!

Fudbal

REDING GRABI KA ELITI! Novi trijumf Paunovićeve čete!

Podeli vest

Tim arpskog trenera Veljka Paunovića, Reding, pobedio je Notingem Forest sa 2:0 u 16. kolu Čempionšipa, u meču u kome je 75 minuta imao igrača više

Reding je poveo kada je Rajan Jejts igrao rukom i tako spasao gol svog tima. Lukas Žoao je bio siguran, postigao je svoj 11. gol u sezoni i doneo Redingu vođstvo.

Meč je rešen u 52. minutu, kada je Majkl Morison posle kornera postigao drugi gol za "rohjalse". Reding je tako iskoristio dominaciju koju je imao sve vreme utakmice.

Trenutno Reding i Bornmut na vrhu tabele imaju po 30 bodova, ali može da ih prestigne Norič, dok Votford Vladimira Ivića i Bristol mogu da se izjednače po bodovimasa njima. Njihovi mečevi su u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija