• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

23:32

STIŽU PLATE U VOJVODINU! Lalatović isterao svoje!

Fudbal

STIŽU PLATE U VOJVODINU! Lalatović isterao svoje!

Podeli vest

Novi predsednik kluba Dragoljub Samardžić govorio je o svom mandatu u Vojvodini, ali istakao da je situacija u klubu bolka nego ranije

Čekala je Vojvodina skoro pola godine na novo rukovodstvo, a ono je prošle nedelje odabrano, te je novi predsednik kluba postao Dragoljub Samardžić.

 

Samardžić je bio predsednik Skupštine FK Vojvodina, ali i vršilac dužnosti predsednika UO posle ostavke Vojislava Gajića. U prethodnom periodu bilo je finansijskih problema u klubu, zbog kojih se i Nenad Lalatović "bunio", a već su napravljeni konkretni koraci u rešenju tih problema. 

- Znate da u našem klubu račune o finansijama vodi generalni direktor Dušan Bajatović. On je bio bolestan, imao je korona virus, bili smo zabrinuti za njegovo zdravlje, nije stvar u tih 14 dana, to je čudna bolest, i bilo je neozbiljno davati mu rokove. Mislim da je najveći dobitak što se oporavio i čim je došao do normalnog radnog statusa ispunjene su velike obaveze. Sutra će biti ispunjene obaveze i biće im date plate. Igračima će sve biti isplaćeno - rekao je Samardžić.

 

Predsednik kluba potvrdio je i da je Vojvodina u blokadi  24 miliona dinara zbog duga Poreskoj upravi, a pre samo mesec dana uplaćeno je još 35 na osnovu potraživanja istom dužniku.

- Nije lako pod tom blokadom, ali nije lako da nađemo ta sredstva. Lavovski se bori taj čovek. Ne kažemo da to nije dug i da nećemo platiti, ali neka to bude realno vreme. Nemojte da neko ko se bori sa koronom da to ispuni. Razboleo mu se i deo porodice. Nije bilo ljudski i humano, čim se oporavio eto..

Svestan je Samardžić da je potrebno još puno rada, ali i da je bolje nego ranije, te da rukovodstvo vidi svetlo na kraju tunela.

- Mi u klubu sada vidimo svetlo na kraju tunela, a pre tri godine je bio apsolutni mrak. Svakodnevno su ispadale fakture i nismo mogli da složimo sve naše obaveze - istakao je on. 

Tema je bila i novi sportski direktor, a kandidat koji se najviše spominjao je Milan Kosanović.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

- Upravni odbor je zakazan za 14 časova. Imamo nekoliko kandidata za sportskog direktora i moramo da definišemo šta je realno. Mora da bude do kraja nedelje, ali to je preko potrebna stvar.

- Pet meseci sedim u Vojvodini i niko nije želeo da dovede naše igrače. Tražili su samo na pozajmicu i to naše najbolje. Moramo da podvučemo liniju u januaru, mnogima ističe ugovor, to će biti naša politika i to će učvrstiti naš finansijski bilans da budemo normalan klub. Ako nemamo novac - nećemo kupovati - zaključio je Dragoljub Samardžić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NASTAVLJA SVOJU BORBU! Lalatović ponovo u elementu!
Fudbal

NASTAVLJA SVOJU BORBU! Lalatović ponovo u elementu!

Trener Vojvodine Nenad Lalatović prisetio se jednog detalja iz svog odrastanja kojim je objasnio zašto se saoseća sa svojim zaposlenima u klubu. Lalatović je na konferenciji pred meč sa Spartakom iz Subotice pozdravio izbor Dragoljuba Samardžića za novog predsednika Vojvodine

11.12.2020

21:15

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija