• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2020

13:35

KOME IDE NAGRADA ZA NAJBOLJEG FUDBALERA? Ako ima pravde...

Fudbal

KOME IDE NAGRADA ZA NAJBOLJEG FUDBALERA? Ako ima pravde...

Podeli vest

FIFA će u četvrtak veče u Cirihu proglasiti najboljeg fudbalera za 2020, a najveće šanse da ponese laskavu nagradu ima Robert Levandovski. Iza Poljaka je fantastična sezona, predvodi Bajern na izvanredan način, obara rekorde i sa lakoćom postiže golove

Ko je bio najbolji fudbaler u 2020. godini? Ronaldo, Levandovski ili Mesi? Odgovor na ovo pitanje dobićemo u četvrtak uveče kada će FIFA u Cirihu proglasiti pobednika.

Ukusi su različiti, neko voli jedan stil, neko drugi, jedni ovakav tip igrača, drui neki sasvim drugačiji.. ali jedno je sigurno -najveće šanse da dobije laskavu titulu ima Robert Levandovski. Iza Poljaka je fantastična sezona, neverovatan je u dresu Bajera i realno je očekivati da ove godine bude ispred čuvenog dvojca.

Foto: AP PHOTO

Male su šanse ove godine za nestvarnog Argentica

Svečanost će se prvi put održati putem video konferencije. Razlog je pandemija virusa korona. Ukoliko Levandovski bude proglašen za najboljeg igrača u 2020. godini, biće prvi svetski fudbaler koji je osvojio Fifinu nagradu nastupajući za neki klub iz Nemačke!

Foto: ap photo

Za mnoge oni su najbolji, ali ove godine se većina slaže - Levandovski je pokazao mnogo više!

Pitanje da li bi Bajer bio toliko dominantan u Nemačkoj i Evropi da nemaju ovakvog napadača, a koliko je važan za nemačkog velikana, pokazao je veče uoči dodele nagrade.

Foto: Reuters

Gol mašina! Robert Levandovski

Gotovo sam je Robert Levandovski srušio Volfsburg i sprečio kiks Bajerna. Upisao je nova dva gola pored svog imena nadmašio broj od čudesnih 250 golova u Bundesligi. Tako je postao je treći fudbaler kojem je to  uspelo. Prethodno su to učinili Gerd Miler i Klaus Fišer.

Dakle, Levandovski je postigao 251 bundesligaški pogodak, a to mu je 18. gol u tekućoj sezoni. 

Mesi, Ronaldo ili Levandovski? Ove godine je verovatno došao red na Poljaka....


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija