• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2020

08:47

IMA DA PRŠTI NA SVE STRANE! Večiti rivali započeli "rat" oko Afrikanca

Fudbal

IMA DA PRŠTI NA SVE STRANE! Večiti rivali započeli "rat" oko Afrikanca

Podeli vest

Sve je izvesnije da će krilni fudbaler Metalca Prestiž Mbungu već u januaru krenuti put Topčiderskog brda, ali je pitanje koju će stranu odabrati. Prvo ga je želela Crvena zvezda, a sada se u trku uključio i Partizan, pa nema sumnje da će to biti najveća transfer saga u zimskom prelaznom roku koji je pred nama

Pre nekoliko dana se u javnosti pojavila informacija da ga u svojim redovima žele crveno-beli, ali će večiti rival pokušati da im ga ukrade ispred nosa.

Navodno, Partizan će igrati na kartu toga da bi Prestiž odmah stigao u Humsku, dok je plan Crvene zvezde da ga ostavi na pozajmici u Metalcu do kraja sezone.

Ono što je jako bitno oko Mbungua je to da ima tek 20 godina i da se ove sezone računa kao "bonus" igrač u Superligi, a takav slučaj će biti i naredne.

Foto: Starsportphoto

Prestiž Mbungu

Prestiž je ove jeseni odigrao 18 utakmica za Metalac na kojima je uspeo da upiše jedan gol i sedam asistencija.

Najbolje se snalazi na poziciji desnog krila, ali može da pokrije i mesto centarfora, kao i levog krila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teodor

pre 3 godine

Taj decko pojma nema, uopste ne razumem da se digla tolika prasina oko njega! Predlazem Upravi Partizana da podrzi svoju decu,umesto da dovodi tako neizgradjenu sirovinu! Za njega je mladi Colic Ronaldo,samo Stanoje moze da to ne vidi! Pa onda Jovic, buduce veliko cudo iz Humske. Partizan treba iskusnijeg proliferantnog centarfora, dakle vrlo efikasnog, izgradjenog, fizicki jakog,tehnicki ozbiljnih kvaliteta i momka sa izuzetnim brzinskim osobinama.I vec zrelog igraca! Takvog nema u nasoj SL. Mladi Stulic je izvanredno dete ,ali vrlo neiskusan, vreme je tek pred njim. On je novi Mitar iz PFC Akademije, ali je za njega jos rano da razvije svoja krila,moracemo ga sacekati barem jednu do dve godine. Ako bih morao birati iz SLS dobro bih razmislio i izvagao izmedju Lukica iz TSC i Makarica iz Radnika,a prednost bih dao mladjem Makaricu. Igrac koji najvise intrigira, a u slucaju da Sumu prodaju ,je Tufegdzic iz Spartaka,desetka kao bombona! Mislim da je on bas dobar igrac, a i njegova statistika govori najvise!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija