• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2020

12:10

DELIJAMA NIJE DOBRO! Pored Jovića Milan na radaru ima još jednog napadača!

Fudbal

DELIJAMA NIJE DOBRO! Pored Jovića Milan na radaru ima još jednog napadača!

Podeli vest

Milan se ozbiljno priprema za zimski prelazni rok, pa zvezdašima zastane knedal u grlu kada se pojavi nove ime koje je na radaru "reosonera"

Crvena zvezda i Milna igraće u šesnaestini finala Lige Evrope, a čelnici "rosonera" planiraju da  u zimskom prelaznom roku pokušati da dovedu možda i dvojicu napadača kako bi na proleće izdržali trku za Skudetno i za mečeve u Ligi Evrope.

"Tutosport" je u subotu javio da bi Luka Jović mogao da bude adekvatna zamena za Zlatana Ibrahimovića koji ima problema sa povredama.

Foto: reuters

Milan se ozbiljno sprema za prelazni rok

Dan kasnije pojavilo se novo ime. U pitanju je napadač Specije Mbala Nzola koji je ove sezone iz osam šuteva ka gol pritvnika postigao čak šest golova! A zanimljivo je da će novu priliku imati u nedelju popodne baš u Milanu gde njegov tim gostuje Interu.

Na meti Milana je navodno  i na defanzivca Specije, 22-godišnjeg Hrvata Martina Erlića, koji je ponikao u Dinamu i koji je igrao za Sasuolo pre nego što je 2019. potpisao za sadašnji klub.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija