• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2020

16:00

MAČVA DO GUŠE U PROBLEMIMA! Nismo razgovarali sa Ramadanijem

Fudbal

MAČVA DO GUŠE U PROBLEMIMA! Nismo razgovarali sa Ramadanijem

Podeli vest

Odjeknula je vest da bi Fali Ramadani mogao da preuzme Mačvu, a brzo se oglasio fudbalski klub iz Šapca.

Superligaš je demantovao navode Sport kluba da je poznati fudbalski agent pred preuzimanjem Mačve.

- Fudbalski klub Mačva imao je mnogo problema u ovoj godini, iz kluba se povukao predsednik Ivica Kralj, a kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva klub je napustio i šef stručnog štaba Dragan Aničić. Klubom rukovodi dosadašnja uprava koja će nastaviti sa daljom konsolidacijom, kako bismo što spremniji dočekali prolećni deo sezone u kojoj je cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Foto: Starsportphoto

Mačva u problemima

Ovim putem demantujemo natpise u pojedinim medijima da se vode pregovori o preuzimanju kluba sa gospodinom Falijem Ramadanijem, koji ima saradnju sa najvećim klubovima u našoj zemlji i Evropi. Svakako bi bio interes da i naš klub ima takvu saradnju, ali takvi razgovori uopšte nisu vođeni. Klub ima dovoljno svojih problema, i ovakve neistine samo dodatno destabilizuju već tešku situaciju. Aktuelna uprava je kreator najvećih uspeha u stogodišnjoj istoriji kluba i kao takva ima apsolutno poverenje da nastavi uspešno da vodi klub - navedeno je u saopštenju.

Mačva je prethodnu sezonu završila na poslednjem mestu u Superligi, ali je izbegla ispadanje u prvoligaško društvo nakon proširenja lige. Ove sezone, Šapčani se takođe bore sa brojnim problemima što se odrazilo na plasman, te trenutno zauzimaju pretposlednje mesto sa 14 osvojenih bodova u 19 kola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija