• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2020

16:18

KRKIĆ ULAZI U ISTORIJU FUDBALA? Postaje tek treći igrač koji će...

Fudbal

KRKIĆ ULAZI U ISTORIJU FUDBALA? Postaje tek treći igrač koji će...

Podeli vest

Bojan Krkić na dobrom je putu da ispiše istoriju! Kako stvari stoje, biće tek treći igrač u istoriji fudbala koji će zaigrati u svim ligama petice

Jedan od igrača koji će 1. januara postati slobodni u izboru nove sredine je Bojan Krkić. Španski napadač  je trenutno član MLS ligaša Montreala sa kojim mu ističe ugovor, a već je poznato da saradnja neće biti obnovljena.

Krkić će kao slobodan igrač moći da potpiše za neki drugi klub, a mogao bi da ispiše istoriju.

Nekadašnji član Barselone želi da se vrati u Evropu, a najviše bi voleo da zaigra u nekom od klubova iz francuskog šampionata. Prema pisanju francuskih medija, ta opcija je vrlo moguća, jer je ponuđen  Sent Etjenu 

Foto: AP PHOTO

Krkić ispisuje istoriju?

Ako zaigra u Francuskoj postaće tek treći igrač u istoriji fudbala koji je igrao u svim najjačim ligama „petice“: engleskoj Premijer ligi, španskoj Primeri, italijanskoj Seriji A, nemačkoj Bundesligi i francuskoj Ligi 1.

Do sada je to samo dvojici fudbalera uspelo. Prvi je bio legendarni rumunski napadač Florin Radučoju. On je tokom karijere igrao u Italiji za Bari, Veronu, Milan i Brešu, u Španiji za Espanjol, u Engleskoj za Vest Hem, u Nemačkoj za Štutugart i u Francuskoj za Monako. Drugi je danski vezista Kristijan Poulsen. U Engleskoj je igrao za Liverpul, u Italiji za Juventus, u Španiji za Sevilju, u Nemačkoj za Šalke i u Francuskoj za Evijan.

Krkić je počeo u Barseloni, a igrao je i za Romu, Milan,  Ajaks, Stouk, Majnc, Alaves i na kraju u Montrealu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija