• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2020

16:48

NA POMOLU RAT VEČITIH! Nemilosrdni golgeter i bivši reprezentativac Holandije ponuđen Zvezdi i Partizanu /VIDEO/

Fudbal

NA POMOLU RAT VEČITIH! Nemilosrdni golgeter i bivši reprezentativac Holandije ponuđen Zvezdi i Partizanu /VIDEO/

Podeli vest

Nekadašnji mladi reprezentativac Holandije i aktuelni član nacionalne selekcije Kurasaoa Najdžel Roberta (22) ponuđen je Crvenoj zvezdi i Partizanu

Roberta trenutno nastupa za Levski iz Sofije, a u januaru je trebalo da pojača zagrebački Dinamo. Međutim, došlo je do komplikacija, pa je nekadašnji omladinac Fejenorda ponuđen beogradskim večitim rivalima.

On je u Levski stigao pre godinu i po dana i od tada je na 29 utakmica postigao 11 golova.

Pre toga je igrao za holandski Kambur za koji je na 53 utakmice 16 puta tresao mrežu.

Igrao je za četiri mlađe selekcije reprezentacije Holandije (do 15, 16, 17 i 18 godina), ali je seniorsku reprezentativnu karijeru odlučio da gradi kao član Kurasaoa za koji je do sad odigrao tri meča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IMA DA PRŠTI NA SVE STRANE! Večiti rivali započeli "rat" oko Afrikanca
Fudbal

IMA DA PRŠTI NA SVE STRANE! Večiti rivali započeli "rat" oko Afrikanca

Sve je izvesnije da će krilni fudbaler Metalca Prestiž Mbungu već u januaru krenuti put Topčiderskog brda, ali je pitanje koju će stranu odabrati. Prvo ga je želela Crvena zvezda, a sada se u trku uključio i Partizan, pa nema sumnje da će to biti najveća transfer saga u zimskom prelaznom roku koji je pred nama

18.12.2020

08:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija