• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2020

16:24

MURINJO ŽESTOKO POTKAČIO ČELNIKE LIGE! Rezultat - ne igra se u Londonu!

Fudbal

MURINJO ŽESTOKO POTKAČIO ČELNIKE LIGE! Rezultat - ne igra se u Londonu!

Podeli vest

Meč Totenhema i Fulama u okviru 16. kola Premijer lige, trebalo je da bude odigran u sredu od 19 časova, ali je pomeren zbog koronavirusa

Nakon što je ranije odložen meč Mančester sitija i Evertona, novo pomeranje utakmica u elitnom rangu engleskog fudbala verovatno je posledica pozitivnih testova igrača Fulama.

Za sada nema zvanične potvrde o kojim igračima je reč, ali se zna da fudbaleri dva tima iz Londona neće večeras nastupiti u ligaškom meču.

Foto: reuters

 

Verovatno će ovo napraviti haos u ligi. Gust raspored oko praznika ne dozvoljava nadoknađivanje mečeva u bliskoj budućnosti, a na regularnost takmičenja može da utiče ukoliko ovakvi mečevi budu ostavljeni za kraj sezone.

Inače, samo nekoliko sati pre odlaganja meča oglasio se Žoze Murinjo. na svom Instagram profilu naruga čelnicima takmičenja koji stalno govore kako je Premijer liga najbolja.

Iskusni strateg je postavio sliku igrača i osoblja Totenhema kako sede u prostorijama, nekoliko sati pre termina utakmice u neizvesnosti oko odigravanja susreta.

- Meč u 19 sati. Još ne znamo da li igramo. Najbolja liga na svetu... - poručio je ironično Murinjo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija