• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2021

14:28

RAPSODIJA INTERA I ČELO TABELE NA STARTU NOVE GODINE! Krotone isprašen sa ŠEST golova u mreži! /VIDEO/

Fudbal

RAPSODIJA INTERA I ČELO TABELE NA STARTU NOVE GODINE! Krotone isprašen sa ŠEST golova u mreži! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Intera slavili su na svom terenu protiv Krotonea sa 6:2 (2:2) u 14. kolu italijanske Serije A i tako izbili na prvo mesto na tabeli, bar do duela gradskog rivala Milana sa Beneventom koji je na programu u nedelju od 18 časova

Šest golova za Interov početak i bolju godinu od prethodne u pobedi protiv Krotonea 6:2(2:2) i eksplozija Lautara Martineza sa het-trikom! Nije Krotone imao teoretske šanse posle dobrog prvog poluvremena da preživi danas ubojite "neroazure"! Uprkos činjenici da su gosti poveli preko Zanelata u 12. minutu. Ipak, Martinez je u 20. poravnao rezultat i nagovestio sjajnu utakmicu.

Nije se dugo čekalo na nove golove, pošto je Marone u 31. zatresao sopstvenu mrežu, ali ga je Golemić posle samo pet minuta spasio sa bele tačke, te je na poluvremenu bilo 2:2!

U drugom poluvremenu na "Đuzepe Meaci" bio je samo jedan tim - Inter. Četa Antonija Kontea samlela je Krotone i napunila im mrežu sa četiri gola za manje od pola sata! Ponovo je strelac bio Lautaro Martinez, a potom se i Lukaku upisao golom u 2021. i nagovestio nastavak golgeterske serije.

Nije tu bio kraj mukama Krotonea pošto je Martinez do kraja uspeo da upiše i het-trik, a i Ašraf Hakimi da potvrdi sjajnu ofanzivnu formu sa kraja prošle godine. 

 


Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Serija A 15. kolo:
Nedelja:
Inter - Krotone 6:2(2:2)
/Martinez 20, 57, 78, Marone 31ag, Lukaku 64, Hakimi 87 - Zenelato 12, Golemić 36p/

Roma - Sampdorija 15:00

Atalanta - Sasuolo 15:00

Kaljari - Napoli 15:00

Fiorentina - Bolonja 15:00

Đenova - Lacio 15:00

Parma - Torino 15:00

Specija - Verona 15:00

Benevento - Milan 18:00


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija