• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

09:52 >> 21:22

TRANSFERI UŽIVO (4. JANUAR)! Hrvat ide kod Mihe, Milan spremio 15.000.000 evra za štopera

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (4. JANUAR)! Hrvat ide kod Mihe, Milan spremio 15.000.000 evra za štopera

Podeli vest

Pratite uživo dešavanja sa zimske transfer pijace uz Informer.rs

20:42 - Nadao se Lacio ozbiljnom prilivu novca od Dominika Vavra, Đenova je spremila 15.000.000 evra, ali je promašaj za RImljanje iz Kopenhagena pao na lekarskim pregledima!

19:53 - Vilijam Saliba otišao je na pozajmicu u Nicu iz Arsenala. Mladi Francuz se nije nametnuo Arteti uprkos činjenici da je odbrana "topdžija" izuzetno loša ove sezone. 

 

 

19:13 - Najavljeno je da će Mančester junajted pokušati da se "reši" fudbalera na koje ne računa, a jedan od takvih je i Markus Roho koji bi mogao nazad u Argentinu. Za štopera je izuzetno zainteresovana Boga Juniors. 

18:53 - Propalo! Atletiko Madrid odustaje od dovođenja Arkadijuša Milika iz Napolija! Italijanski klub ima ogromne zahteve za igrača koji ulazi u poslednjih šest meseci kluba, te od transfera čini se nema ništa. 

18:33 - Milan je spremio 15.000.000 evra za Strazburovog Muhameda Simakana, štoper je već viđen u dresu "rosonera", ali se Lajpcig iznenada umešao u borbu za štopera. 

17:46 - Keisuke Honda vraća se u Evropu! Iskusni Japanac napustio je Botafogo i zaputio se u Portugal gde bi trebao da potpiše ugovor sa Portimonenseom.

17:00 - Pojačanje za Sinišu Mihajlovića! Hrvatski štoper Boško Šutalo koji je pre godinu dana potpisao za Atalantu seli se na pozajmicu u Bolonju pošto se u Bergamu nije izborio za minutažu!

16:24 - Demanti! Trener Evertona Karlo Anćeloti otkrio je da nije zainteresovan da dovede Samija Kediru iz Juventusa. Kockice se poklapaju za ujedinjenje Murinja i Kedijre u Totenhemu. 

15.45 Kevin de Brujne odbio je prvu zvaničnu ponudu Sitija za produžetak ugovora, a kao razlog se navodi njegovo razočaranje ponuđenom platom. De Brujne je trenutno drugi najplaćeniji igrač Sitija sa nedeljnim primanjima od 310.000 evra osnovne plate, odnosno 345.000 sa bonusima i plaćeniji je samo Rahim Sterling sa 20.000 evra više. Britanski Tajms tvrdi da je prva Sitijeva ponuda uključila i povišicu, ali da je De Brujne očekivao više.

 

 

15.36 - Čelsi je tokom leta uložio 250 miliona evra i mislili su mnogi da će tako Frank Lampard dobiti tim koji je kadar da napadne šampionski pehar. "Plavci" su dobro počeli sezonu, međutim počeli su problemi. U poslednjih sedam utakmica Čelsi ima tek jedan trijumf. Zbog toga se Franku Lampardu ozbiljno "drma" kluba i već se motri na moguću zamenu! Engleski mediji su najavili da bi Tomas Tuhel mogao da nasledi Franka Lamparda.

 

15.18 - Liverpul je zainteresovan za Maksa Vobera, koji ima samo 22 godine i potencijal da bude sjajan štoper.

15.15 -Etjen Kapue promovisan je u Viljarealu. Stigao je iz Votforda za obeštećenje od 2.000.000 funti.

 

 

 

15.10 - Poketino je navodno želeo da Delea Alija dovede u Pari Sen Žermen, ali kako javlja Skaj Sport Totenhem nije rad da ga pusti zbog povreda Gereta Bejla, Đovanija Lo Selsa i Erika Lamele. .

14.43 - Mladi turski fudbaler Merih Demiral nezadovoljan je minutažom u Juventusu i spreman je da već u januaru napusti klub, ali je malo verovatno da će do transfera doći.
Kako prenose italijanski mediji, podređena uloga koju Demiral ima u očima trenera Andree Pirla mogla bi da kulminira rastankom, međutim teško da će do toga doći u zimskom prelaznom roku.

14.35 - Maurisio Poketino je održao prvi sastanak sa fudbalerima PSŽ-a.

 

 

14.01 - Stručnom štabu Olea Gunara Solskjera pridružio se njegov nekadašnji saigrač Daren Flečer.

 

 

 

 

13.50 - Sent Etjen više nije mogao da trpi ispade Stefana Rufijea i posle devet godina ga je – oterao. U zvaničnom saopštenju desetostrukog prvaka Francuske nisu navedeni konkretni razlozi.

- Posle disciplinskog postupka protiv igrača, Sent Etjen je rešio da raskine ugovor sa Stefanom Rufijeom, koji je važio do juna 2021. Kajemo se što smo doneli ovakvu odluku, međutim, golman je taj koji je svojim postupcima podrivao instituciju kluba.

13.06 - Verona od Milana traži 15.000.000 evra za vezistu Matiju Zakanjija. Milan nudi manje. Ostaje da se vidi hoće li se dogovoriti.

13.00 - Kadizova želja je  napadač Valensije Ruben Sobrino 

12.31 - Marselonji Toral je novi trener Atletika iz Bilbaa. To će mu biti sedmi klub koji vodi u Primeri

12.30 - Galatasaraj se interesovao kod Fulama da li Žan Mišel Seri u Istanbul na pozajmicu. Nije odigrao nijedan meč za Fulam move sezone, čeka se odgovor

12.25 - Everton hoće da otkupi ugovor Robina Olsena, ali Roma traži 5.000.000 evra za rezervnog golmana. 

12.23 - Zadnji vezni Nikolo Rovela će prvo da potpiše novi ugovor sa Đenovom, stari mu ističe za šest meseci, a onda će da za 10.000.000 evra pređe u Juventus. Ostaće u Đenovi na pozajmici do leta. A Juventus će dati "grinofima" mlade Manola Portanovu, možda i Franka Tongju i Eliju Petrelija.

 

 

12.15 - Iskusni francuski napadač Olivije Žiru rekao je da bi voleo da završi karijeru u Čelsiju sa kojim ima ugovor do kraja sezone. Status reprezentativnog šampiona sveta na "Stamford bridžu" se provlači već nekoliko meseci, ali je u izjavi sa francuske medije otkrio želju da nema nameru da menja sredinu.

11.18 - Điđiju Donarumi Milan nudi oko 7.000.000 evra na ime godišnje plate, Skaj Sport tvrdi da bi Čelsi i Pari Sen Žermen nude više, navodno i preko 10.000.000, sa bonusima možda čak i 15.000.000 evra.

11.10 - Ole Gunar Solskjer sprema čistku na Old Trafordu, Mančester junajted je spreman da se rastane sa Serhiom Romerom, Filom Džonsom, Markosom Rohom, Džesijem Lingardom, Danijelom Džejmsom i Brendonom Vilijamsom.

10. 15 - Nekadašnji igrač Ajaksa, Milana, Juventusa, Barselone i mnogih drugih, Edgar Davids ima novi klub! On će biti trener u trećeligašu iz Portugalije Oljanenseu.

Foto: AP/Photo

Davids će biti trener u Portugalskom trećeligašu

9:43 - Kao što smo već najavili, štoper Arsenala Vilijam Saliba, ide na pozajmicu u Nicu pošto ove jeseni nije dobio ni minut u Premijer ligi.

9:40 -Totenhem je počeo pregovore o produžetku saradnje sa Harijem Kejnom, iako mu ugovor traje do 2024! 

9:38 - Trener Juventusa, Andrea Pirlo, potvrdio je da želi Olivijea Žirua 

Foto: Reuters

Pirlo želi Žirua

9:35 - Arkadijuša Milika nema ko ne želi! Juve, Inter, Atletiko... Korijere dela Sera piše da Napoli neće da ga pusti za manje od 18.000.000 evra.

9:30 - Trener Barselone, Ronald Kuman, ne krije da želi vrsnog napadača, ali ne zna se još ko zadovoljava njegove kriterijume.

09:20 - Defanzivac Vulverhemptona Ruben Vinagre, prema saznanjima A Bole, nastaviće karijeru na pozajmici u Falamikau. Jesen je proveo na kaljenju u Olimpijakosu, ali nije dobio mnogo prilike da se nametne

09:15 - Kapitenu Reala, Serhiju Ramosu na leto ističe ugovor, a nije mu još ponuđen novi! Šuška se da kraljevski klub želi da smanji platu i Ramosu, ali da španski reprezentativac ne želi da pristane na to. Ostaje da se vidi hoće li sjajni defanzivac produžiti vernost klubu u kom je već 15 godina! Kako španski mediji navode, Real je zainteresovan za Viljarealovog štopera Paua Toresa.

Foto: Reuters

Hoće li se Real i Ramos razići posle 15 godina?

09.00 - Dobro jutro i dobrodošli na sajt našeg portala  posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci". Ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija