• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2021

18:22 >> 10:52

TRANSFERI UŽIVO /6. JANUAR/! Bekam dovodi Nevila u Inter, Rud Van Nistelroj trener PSV-a!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /6. JANUAR/! Bekam dovodi Nevila u Inter, Rud Van Nistelroj trener PSV-a!

Podeli vest

Najnovija dešavanja sa zimske transfer pijace pratite i danas uživo uz Informer.rs

 

Prijatnu noć vam želimo, druženje nastavljamo sutra!

23.11 - Bajern na probu dovodi čak šestoricu igrača Dalasa - Edvina Serilja (20), Džastina Čea (17), Rikarda Pepija (17), Dantea Silija (17), Brendona Servanija (21) i Tomasa Robertsa (19). Svi oni provešće naredne tri nedelje u Minhenu posle čega će pasti odluka da li neko ostaje trajno.

22.31 - Nikola Ninković je ušao u poslednjih šest meseci ugovora Askolijem i želi da promeni sredinu. Prvi zainteresovani klub je drugoligaš Venecija. Tamo ga želi trener Paolo Zaneti koji ga je nekada trenirao u Askoliju.

 

Foto: printscreen

 

22.00 - Ajaks je izgleda spreman da izdvoji ogroman novac za francuskog napadača iz Vest Hema - Sebastijana Alea (26), koji se nije snašao u Premijer ligi. Čekićari su ga pre godinu i po dana platili 50.000.000 evra, a sada bi ga navodno pustili za 25.000.000...

21:30 - Kako javljaju portugalski mediji, trener Benfike  Žorž Žezus i uprava  imaju sukob mišljenja. Iskusni stručnjak želi pojačanja na minimum četiri pozicije, dok predsednik Vijeira smatra da je ove zime neophodan samo dobar štoper, kako bi uzeli novu titulu...

20:55- Posle Balotelija i Skocarele, Moncu je pojačao nekadašnji mladi reprezentativac Italije Federiko Riči, krilo Sasuola. Monca je treća na tabeli Serije B i prioriet je ulazak u elitni rang takmičenja

20:30 - Mladi štoper Herte Omar Rekik (19) biće prvo januarsko pojačanje Arsenala! Nemačkom klubu sleduje 600.000 evra na ime obeštećenja. Najzaslužniji za dovođenje Rekika je nekadašnji štoper Arsenala Per Mertezaker.

19:05 - Nekadašnji izvanredni holandski napadač, Rud Van Nistelroj, novi je trener mladog tima PSV-a!

Foto: Tanjug/AP

 

18:10 - Džejmi Vardi sigurno neće napustiti Lester, on je bio izričit kada je upitan o promeni sredine:

- Nikada ih neću izneveriti. Oni su me hteli kada niko drugi nije! - bio je jasan Vardi

17:55 -  Kako pišu ruski mediji, rivali iz Moskve, Spartak i CSKA bore se za potpis veziste Fenerbahčea Ozana Tufana

17.00 -  Vlasnik Intera iz Majamija,  Dejvid Bekam, nije zadovoljan svojim trenerom, iskusnim Urugvajcem Dijegom Alonsom, pa bi posle godinu dana moglo da dođe do prekida saradnje. Po pisanju Skaj sporta, zamena je već planirana, a to je selektor ženske reprezentacije Engleske, Fil Nevil, koji je sa Bekamom osvajao trofeje u dresu Mančester junajteda.

Foto: ap photo

Bekam dovodi Nevila u svoj klub

16:50 - Mladi napadač Šalkea, Rabi Matondo, uspešno je prošao lekarske preglede u Stouku za koji će narednih pola godine igrati kao pozajmljen igrač.

16:45 - Skaj piše da je menadžer turskog veziste Mesuta Ozila zaista počeo pregovore sa zainteresovanim klubovima poput Fenerbahčea i Di Si Junajteda. Izgleda da je Nemac ipak spreman da se odrekne dela vrtoglavo visoke plate koju bi primao narednih pola godine sedeći na tribinama Arsenala dok mu ne istekne ugovor!

Foto: Reuters

Neće više da sedi na klupi! Odlazi Ozil?

16.00 - Britanski tabloid Miror objavio je vest da je Žoržinjo Vajnaldum odbio novi ugovor u Liverpulu, a u sredu u popodnevnim časovima je i pouzdani Skaj Sports iz svojih izvora objavio da je došlo do zastoja u pregovorima na relaciji Liverpul – Vajnaldum.

Liverpul želi da ga zadrži, on želi da ostane, ali ostrvski mediji pišu da Holanđanin nije zadovoljan ni ponuđenom sumom, ni dužinom ugovora. On trenutno zarađuje 75.000 funti nedeljno. Na godišnjem nivou je to nešto preko 4.000.000 evra godišnje ali to je bruto cifra... Neto suma je optilike duplo manja i Vajnaldum želi da se to popravi!

15.45 - Rreprezentativac Švedske Isak Telin koji je prethodne sezone dominirao u Malmeu gde je upisao 14 golova i četiri asistencije na 25 prvenstvenih mečeva, želja sje Crvene zvezde, ali neće videti Marakanu. Telin će karijeru nastaviti u Kašimpasi kao pozajmljen igrač Anderlehta bar narednih šest meseci, a eventualni nastavak saradnje zavisiće od njegovog učinka.

Foto: printscreen

Zvezdina želja Isak Telin ide u Tursku

15.26 - Banjalučki Borac hoće makedonskog reprezentativca. Lokalni mediji prenose da su Banjalučani u pregovorima sa Vardarovim vezistom Darkom Micevskim.

15.07 -Ostrvski tabloidi Dijega Kostu povezuju sa Vulvsima, Arsenalom, Totenhemom, a danas stižu vesti da bi mogao na Bliski istok odakle mu unosne ponude nude saudijski klubovi Al Šabab i Al Hilal.

14.37 - Maldi Čelsijev defanzivac Fikajo Tomori odlazi na pozajmicu. Kako prenose Englezi najverovatnije u Lids.

14.35 - Nigerijski napadač Odion Igalo napušta Mančester Junajted. Ističe mu pozajmica iz Kine koja neće biti produžena, a klubovi iz Saudijske Arabije su zainteresovani da ga dovedu.

14.04 - Musa Dembele je na meti Atletika.  Madriđani će pokušati da dovedu francuskog napadača na pozajmicu s pravom otkupa. Sumnjamo da će Lion usred šampionske trke dozvoliti ovo...

13.46 - Crvena zvezda želi dodatno da ojača i ofanzivu. Kako piše Mozzartsport, odgovorni na Marakani krenuli su po doskorašnjeg mladog reprezentativca Srbije i fudbalera Radničkog iz Niša Nikolu Čumića (22).

Foto: Starsportphoto

Nikola Čumić

13.11 - Bajern je rekao Haviju Martinezu da može da ide za džabe šest meseci pre isteka ugovora. Ne dobija šansu ove sezone, a jedini interes za njega su pokazali klubovi iz Kine. 

13.10 - Španski As tvrdi da Totenhem neće otkupiti Gereta Bejla! U Londonu nisu zadovoljni fizičkom spremom krilnog napadača, daleko više su očekivali.Nadao se Real da će Totenhem otkupiti Gereta Bejla, međutim, kako je taj scenario trenutno na dugom štapu i pitanje je da li će se obistiniti, prvak Španije je u ozbiljnom problemu. Prema navodima Asa, problemu zvanom 40.000.000 evra.

Foto: reuters

Geret Bejl

12.55 - Žoržinjo Vajnaldum je definitivno odbio ponudu Liverpula za novi ugovor i da želi da ode u Barselonu kao slobodan igrač.

12.35 - Radamel Falkao i Galatasaraj su se razišli! Kolumbijac je za godinu i po dana propustio čak 31 utakmicu zbog povreda i za to vreme zaradio čak 9.000.000 evra. Ikao ima ugovor na još godinu i po dana, Galata želi da ga se reši i pušta ga da ode bez obeštećenja. Razumljivo, s obzirom da zarađuje 6.000.000 evra godišnje. Kao moguća destinacija popularnog Tigra se pominje Inter Majami koji ga je i ranije želeo

12.34 -  Mladi španski vezista Karles Alenja nastavlja karijeru u Hetafeu. Jedan od najvećih bisera koje je izbacila Barselonina škola poslednjih godina će do kraja sezone igrati kao pozajmljen igrač za klub iz madridskog predgrađa. Hetafe neće imati opciju da ga otkupi što znači da u Kataloniji računaju na Alenju u budućnosti.

 

 

12.20 - Turski mediji pišu da je Fenerbahče na korak od dovođenja Mesuta Ozila. Navodno i MLS ligaš DC Junajted već duže vreme pokazuje želju da angažuje Mesuta Ozila

12.15 - Atletiko Madrid je dobio konkurenciju u trci za potpis brazilskog napadača Vilijana Žozea iz Real Sosijedada. I Marselj je zainteresovan za Brazilca. Interesantno je da su oba kluba prvo bili zainteresovani za Areak Milika, ali da su odustali zbog Napolijevih visokih finansijskih zahteva.

11.46 - Endi Kerol napušta Njukasl, a  mediji javljaju da VBA želi da pozajmi korpulentnog napadača. 

11.45 - Sokratis Papastatopulos je na meti Đenove, ali i Arsenalov štoper. Grifoni žele Škodrana Mustafija koji je nekada nosio dres gradskog rivala Sampdorije.

11.15 - Daleko je od realizacije posao oko Juventusu i Fabija Kvaljarele. Juve nudi samo 500.000 evra, Sampdorija traži duplo više. Sampdorija neće pustiti Kvaljarelu dok ne dovede zamenu, dok fudbaler želi ugovor na 18 meseci,a Juve mu nudi saradnju samo do kraja sezone.

11.11 - Svetozar Marković, mladi štoper, mogao bi ove zime da napusti Partizan.
U ugovoru Partizana i Olimpijakosa, sastavljenom početkom oktobra, piše da 20-godišnji defanzivac ostaje do leta na pozajmici u Beogradu, ali da crveno-beli imaju pravo da ga tokom januara ekspresno vrate u Pirej, prenosi Mozzartsport. S druge strane, crno-belima ni ruke bile vezane.

Foto: Starsportphoto

 

10.45 - Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić mogao bi već u januaru da napusti Olimpik Marselj. Francuski Le10sport navodi da je sportski direktor kluba Pablo Longorija odlučio da Radonjiću i Marliju Ajku pronađe novu sredinu. Radonjiću (24) i Ajku (20) će Longorija pokušati da pronađe pozajmicu, pošto očigledno u Olimpiku veruju u njih, ali ove sezone malo igraju i sportski direktor smatra da je i za njih i za klub bolje da neko vreme provedu na pozajmici gde bi više igrali.

Foto: ap photo

Nemanja Radonjić

09.59 - Doskorašnji trener Vest Bromvič Albiona Slaven Bilić nastavlja trenersku karijeru u Aziji. Biće to drugi odlazak Hrvata na taj kontinent, ako ne računamo boravak u Turskoj koja se nalazi na granici. Slaven Bilić preuzima Peking Guan iako su postojala interesovanja za njega iz evropskog fudbala, a u jednom trenutku je delovalo i da je prvi kandidat da sedne na klupu slavnog Seltika.

09.31 - MLS ligaš DC Junajted već duže vreme pokazuje želju da angažuje Mesuta Ozila. Krenuli su  Amerikanci u konkretnu akciju i osim dobre plate ponudili bivšem nemačkog reprezentativcu ugovor koji podrazumeva širenje njegovog brenda M10 po čitavoj teritoriji Sjedinjenih Američkih Država, a više od polovine prihoda ići će na njegov račun.

Foto: Reuters

Mesut Ozil

09.27 - Maurusio Poketino, novi trener PSŽ-a, progovorio je o Lionelu Mesiju, posle spekulacije da bi Argentinac mogao da pređe u redove svetaca.

-  Mesi u PSŽ-u? Najbolji na svetu su dobrodošli u Parizu. Ipak, glasine ćemo ostaviti po strani. Ovo je moja prva konferencija, biće vremena za te priče - rekao je Poketino.

09.24 - Dobro jutro i dobrodošli na sajt našeg portala  posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci". Ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija