• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2021

15:03

UŽAS! Legenda Rome doživela tešku saobraćajnu nesreću!

Fudbal

UŽAS! Legenda Rome doživela tešku saobraćajnu nesreću!

Podeli vest

Nekadašnji golman, sada direktor fudbalskog kluba Roma, Morgan De Sanktis doživeo je saobraćajnu nezgodu zbog čega je završio u bolnici, preneli su italijanski mediji

Ovaj 43-godišnjak je prebačen u bolnicu u Rimu kako bi se utvrdilo da li ima unutrašnje krvarenje i ostavljen je na posmatranju.

Lokalni mediji su preneli da je de Sanktis doživeo frakturu rebara i da mu je operisan abdomen. Trenutno je na intenzivnoj nezi nakon, kako se navodi, uspešne operacije.

De Sanktis se penzionisao 2017. godine, a tokom karijere je igrao za brojne klubove poput Udinezea, Juventusa, Sevilje, Napolija, Rome i Monaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SLUČAJ KOLAROVA RAZJAŠNJEN! Kraj priče!
Fudbal

SLUČAJ KOLAROVA RAZJAŠNJEN! Kraj priče!

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov nije nastupio u dresu Intera gotovo puna dva meseca, a mediji bliski klubu otkrivaju da razlog leži u ugovoru koji je letos potpisao prilikom dolaska iz Rome

25.12.2020

23:21

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17