• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2021

08:55 >> 23:41

TRANSFERI UŽIVO /7. JANUAR/! Ozil pred potpisom, štoper Arsenala ide u Seriju A

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /7. JANUAR/! Ozil pred potpisom, štoper Arsenala ide u Seriju A

Podeli vest

Pratite dešavanja sa zimske transfer pijace i danas uz Informer.rs

23.41 - Fenerbahče je ponudio Mesutu Ozilu ugovor do leta 2023. godine. Bivši reprezentativac Nemačke je veoma zainteresovan da pojača redove turskog velikana, a Arsenal mu neće praviti nikakve probleme, jer želi da se rastereti njegove velike plate.

23.17 - Defanzivac Arsenala Sokratis Papastatopulos će napustiti "tobdžije", a za njegove usluge su zainteresovani Bešiktaš i Đenova. Ipak, kako navode italijanski mediji, Grk bi radije u Seriju A i prihvatiće ponudu Đenove čak i da budu za nijansu finansijski slabija.

22.45 - Napadač Vest Hema Sebastijan Ale je prošao lekarske preglede u Amsterdamu i samo se čeka potvrda transfera u Ajaks. Podsetimo, "kopljanici" će za njegov potpis morati da plate 25 miliona evra.

22.24 - Nekada velika nada nemačkog fudbala Maksimilajan Mejer napustiće Kristal Palas i vratiće se u domovinu, gde bi trebalo da pojača ekipu Kelna. Nemac je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa klubom iz Londona i na leto bi kao slobodan igrač stigao u Keln.

21.37 - Napadač Fiorentine Kristijan Kuame mogao bi ovog januara da napusti Artemio Franki.  Kalčomerkato piše  da 23-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače istovremeno pregovara sa Veronom i Torinom. Verona nudi pozajmicu sa obaveznim otkupom za 16.000.000 evra na kraju sezone.

21.30 - Francuski mediji pišu da bi Stefan Mitrović mogao da napusti Strazbur. A čuveni Ekip otkriva da postoje dve opcije za Mitrovića, a jedna Al Ahli iz Džede koji sa klupe vodi Vladan Milojević. Džeda je posebno zainteresovana za srpskog reprezentativca. Pored Džede, Mitrović ima opciju i iz Turske, ali ne navodi se ime kluba.

Mitrović je imao već ponude iz Kine prošle zime, ali tada nije došlo do transfera. Možda je ipak ove zime došlo vreme za promenu tima.

21.14 - Napadač Vulverhemptona Patrik Kutrone se vratio u klub sa pozajmice iz Fjorentine.

20.33 - Menadžer Liverpula Jirgen Klop je najavio da "redsi" neće u januaru dovesti štopera, iako imaju velike probleme sa povredama.

19.56 - Arsenal je zvanično predstavio novog fudbalera Omara Rekika. Defanzivac je u London stigao iz berlinske Herte, a transfer je iznosio manje od milion evra.

 

19.19 - Bivši fudbaler Crvene zvezde Žander Santana se vratio u domovinu i zaigraće za Internasional Limeiru.

18.48 - Nije tajna da Milan želi Emanuela Konea, a sada je o tome pričao i njegov trener u Tuluzu, Patris Garand.

Iz kluba nikada nije stigla potvrda da Kone može da ide. Ako kažete da bi mogao da ode, to znači da bi ga Tuluz verovatno pustio. Odmah ću vam reći, odgovor je ne. Lepo je čuti da su inostrani klubovi zainteresovani za naše igrače. Ne možemo da kontrolišemo ono što izlazi u štampi, ja se time ne bavim. Ono što je za mene najbitnije jeste da svoje igrače viđam svakog jutra. I za sada, svi oni su uključeni u naš cilj - rekao je on.

18.03 - Novi fudbaler Mančester junajteda je postao Amad Dijalo. Osamnaestogodišnji napadač iz Obale Slonovače, potpisao je ugovor do 2025. godine, uz mogućnost da saradnja bude nastavljena još sezonu. Dijalo dolazi iz Atalante u koju je stigao 2015. godine, a za prvi tim je debitovao četiri godine kasnije, i od tada je upisao pet nastupa i postigao jedan gol za tim iz Bergama.

 

17.20 - Simone Edera želi da ostane u Italiji, ali će saslušati i ponude inostranih klubova, između ostalog i Crvene zvezde.

16.42 - Prema pisanjima francuskih medija reprezentativac Srbije Stefan Mitrović mogao bi da promeni sredinu ovog januara, pošto je za njega zainteresovano nekoliko neimenovanih klubova.

15.56 - Milan je odbio ponude za Jens-Petera Haugea i  Krunića, prenosi Tutosport. Krunić je željela Đenova, a Haugea prate klubovi iz Bundeslige. Isti izvor navodi, da nije isključeno da u slučaju prave ponude obojica napuste "rosonere" u januarskom prelaznom roku.

Foto: Reuters

 

15.31 - Direktor Borusije Dortmund, Mihael Zork kazao je da klub nije dobio ponudu za Julijana Branta. - U ovom momentu na stolu nema ponuda. Ne možemo se boriti protiv spekulacija. Istina je da ponuda za Branta - nema - kazao je Zork, mada se spekulisalo  o interesovanju Arsenala.

15.17 - Roma ne odustaje od Brajana Rejnoldsa. "Vučica" je Dalasu poslala ponudu vrednu sedam miliona eara. Igrač na stolu ima petogodišnji ugovor, vredan milion evra godišnje.

15.05 - Kako prenose hrvatski mediji kapetan kadetske ekipe Istre 1961 i U16 reprezentacije Hrvatske, Roko Žiković, trebao bi do kraja meseca da potpiše za austrijskog prvaka Red Bul Salcburg. Istra će zaraditi navodno 2.5 miliona evra.

14.50 - Totenhem je pje nekoliko dana krenuo u razgovore sa Harijem Kejnom oko produžetka saradnje, a danas se okreć  Sonu. Sparsi mu nude 200.000 funti nedeljno, a aktuelni ugovor ističe mu 2023. godine.

14.20 - Rabi Maton ne ide iz Šalkea u Stouk. Kako piše Telegraf Pep Gvardiola razmišlja da iskoristi povratnu klauzulu i otkupi ugovor mladog Engleza za 6.500.000 funti od nemačkog kluba.

14.15 - Italijanski novinar, Fabricio Romano piše da je Sebastijan Aler dogovorio lične uslove sa Ajaksom, te da bi uskoro trebalo da dođe na lekarske preglede i potpisivanje ugovora. Vest Hem će, piše Romano, dobiti 25 miliona evra za napadača.

 

14.05 - Utreht je bez obeštećenja doveo doskorašnjeg igrača PSV-a 19-godišnjeg Denarija Denijelsa.

13.45 - Aberdin želi da zadrži do kraja sezone napadača Lidsa, Rajana Edmondsona. On je na pozajmici u Donsima, a ove sezone postigao je dva gola. 

13.13 - Arsenal je kako prenose mediji doveo mladog štopera Omara Rekika iz Herte, ali će 19-godišnji defanzivac ipak ostati u Berlinu do leta. Herti ide oko 1.000.000 evra za obeštećenje...

12.52 - Defanzivca Mančester sitija  Zinčenka žele Vest Hem, Sautempton, Lester, Vulverhempton, ali i klubovi iz Nemačke, Španije i Rusije.Međutim, "građani" za njega traže 20.000.000 evra na ime obeštećenja. A ni plata nije zanemarljiva - 2.000.000 evra.

12.33 -  Napadač Ruben Sobrino nema mesta kod Havija Garsije pa ga je Valensija stavila na transfer listu. Ponude stigle su od Kadiza, Alavesa i Selte.

12.12Andreaa Pinamonti nije u prvom planu kod Antonia Kontea i na korak je od prelaska u Benevento.

11.58 - Napadač Liona Memfis Depaj je na meti Juventusa, Milana i INtera. Na leto mu ističe ugovor pa će biti ove zime u centru pažnje.

Foto: Reuters

 

11.45 - Partizan je doveo prvo pojačanje u zimskog prelaznom roku. Radi se o desnom beku Voždovca 26-godišnjem Marku Živkoviću.

Foto: Starsportphoto

Marko Živković

11.01 - Dijego Simeone zašretio je odlaskom pa Atletiko Madrid mora da reaguje i dovede mu pojačanja. Prva meta je Arkadijuš Milik za koga Napoli ne spušta cenu, vredi 15 miliona, iako mu ugovor ističe u junu. Alternative su Raul De Tomas napada Reala koji je blistao na pozajmicama u Raju, sada u Espanjolu. Žele i Jaga Aspasa fantastičnog napadača Selte ali on je vezan za klub iz Viga gde je kapiten i ne žele da ga se odreknu. Simeone hoće i Markosa Alonsa, mada Čelsi zateže, traži veliki novac za Španca koji je u drugom planu. Madriđani nemaju novca zbog pandemije, ni da zamene Tripijea koji je kažnjen 10 nedelja zbog kršenja pravila o klađenju. 

11.00 - Dele Ali je i dalje meta Pari Sen Žermena, ne odustaje od  njega novi trenera svetaca Maurisio Poketino.

10.45 - Liverpul želi Davida Alabu i nudi igraju Bajerna 11.000.000 evra po sezoni. Austrijanac je od Real Madrida tražio 13.000.000 godišnje... Videćemo šta će reći na ovu ponudu.

 

10.00 - Robert Snodgras iz Vest Hema biće prvo pojačanje u Vest Bromu. On će danas obaviti lekarske preglede i staviti paraf na ugovor od 18 meseci. Za sada se ne pominje koliko novca ide Čekićarima. 

09.35 - Kiparski fudbalski klub APOEL otpustio je trenera Mika Mekartija posle četvrtog poraza u nizu. U kratkom saopštenju od dve rečenice, APOEL je naveo da se rastao sa Mekartijem i poželeo njemu i njegovom pomoćniku Teriju Konoru sve najbolje u budućnosti.

09.00 - Talentovani štoper Herte Omar Rekik (19) biće prvo januarsko pojačanje Arsenala!  Holanđanin će skustvo sticati u U23 timu "tobdžija",a za obeštećenje će Berlincima platiti 600.000 evra.

08.57 - Bešiktaš je navodno započeo pregovore sa Mariom Mandžukićem. Dve strane se trenutno ne slažu oko dužine ugovora. Turci nude sporazum na 12 meseci, hrvatski as želi pune dve godine...

Foto: reuters

Mario Mandžukić

08.55 - Dobro jutro i dobrodošli na sajt našeg portala  posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci". Ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija