• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2021

09:45 >> 23:50

TRANSFERI UŽIVO /8. JANUAR/! Murinjo dovodi defanzivca Reala, a Arsenal zvezdu Pari Sen Žermena! Neočekivana odluka Barselone

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /8. JANUAR/! Murinjo dovodi defanzivca Reala, a Arsenal zvezdu Pari Sen Žermena! Neočekivana odluka Barselone

Podeli vest

Pratite dešavanja sa zimske transfer pijace i danas uz Informer.rs

23.50 - Veliki posao uradila je Roma koja je uspela da nađe zajednički jezik sa Henrikom Mkitarijanom oko produžetka saradnje. Jermenski fudbaler je pristao da u klubu ostane bar do leta 2022. godine.

23.37 - Trener Barselone Ronald Kuman izjavio je da Katalonci ove zime neće biti aktivni na transfer pijaci.

Bilo bi jako dobro kada bismo uspeli da se pojačamo u nekim linijama tima. Treba nam jača konkurencija i veća efikasnost, ali razumem situaciju u klubu i zato ćemo da zbijemo redove i sačekamo naredno leto - rekao je Holanđanin.

23.29 - Štoper Čelsija Fikajo Tomori podneo je zahtev da bude stavljen na transfer listu. On ne pravi problem ni da samo ode na pozajmicu ako "plavci" ne žele da ga prodaju, samo želi na proleće da ima minutažu.

23.08 - Julijan Draksler će na kraju sezone napustiti Pari Sen Žermen kao slobodan igrač, a kako prenosi nemački "Bild" najveće interesovanje za njega pokazao je Arsenal.

22.44 - Desni bek Fjorentine Pol Lirola nalazi se na pragu prelaska u Olimpik iz Marseja. Kako prenose evropski mediji, on će na "Velodrom" stići kao pozjmljeni igrač, a na kraju sezone će Olimpik imati opciju da ga otkupi za 13 miliona evra.

22.13 - Fudbaler Lacija Felipe Kaisedo nije dogovorio prelazak u Fjorentinu iako je sve bilo maltene završeno. Ipak, čini se da bez obzira na to neće ostati u Rimu, pošto je za njega zagrizao Inter.

21.31 - Iskusni italijanski napadač Gracijano Pele nalazi se na meti velikana iz domovine, Juventusa, Intera i Milana, ali u trku za njega su se sad uključili i neki klubovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata čiji adut će biti finansije.

20.56 - Štoper madridskog Reala Eder Militao nalazi se na meti Žozea Murinja. Menadžer Totenhema želi da iskorist to što Brazilac nema minutažu u "kraljevskom klubu" i vidi ga kao idealno rešenje za odbranu "pevaca".

20.23 - Reprezentativac Portugala Vilijam Karvaljo na pragu je prelaska u Benfiku. "Orlovi" su već poslali ponudu Betisu i pregovori su u poodmakloj fazi. Inače, ovaj transfer bi bio pravi "nož u leđa" pošto je Karvaljo karijeru započeo u Sportingu iz Lisabona.

19.47 - Menadžer Čelsija Frenk Lampard nije bio izričit kada je u pitanju sudbina Kepe Arizabalage.

Kepa trenira jako dobro i njegovo ponašanje je bilo izvanredno dosad. On je igrač Čelsija i ne mogu da vam kažem šta će tačno da se dogodi. Videćemo šta januar donosi - rekao je Lampard.

19.14 - Reprezentativac Srbije Nikola Maksimović će na leto postati slobodan igrač kad mu istekne ugovor sa Napolijem, a Benevento mu je spremio trogodišnji ugovor.

18.46 - Fudbaler Mačve Branislav Knežević pojačaće Salcburg. Za njega je odavno interesovanje pokazao Udineze, ali su Austrijanci bili brži.

Foto: Starsportphoto

Branislav Knežević protiv Partizana

18.23 - Transfer Radeta Krunića u Torino je propao, pa će reprezentativac Bosne i Hercegovine ostati u Milanu.

17.51 - Monca je odustala od Simonea Edere, ali to i dalje nije zicer za Crvenu zvezdu, pošto je favorit za njegov potpis sada Parma, prenose italijanski mediji.

17.13 - Levi bek Mančester junajteda Brendon Vilijams će ove zime napustiti "Old Traford", na pozajmicu, a z anjega su zainteresovani Everton i Sautempton.

16.47 - Olivije Žiru je na pragu odlaska iz Čelsija već neko vreme, a posle prodaje Sebastijana Alea u Ajaks, za Francuza je ozbiljno zagrizao Vest Hem.

16.28 - ZVANIČNO! Robert Snodgras je pojačao redove Vest Bromvič Albiona. On je u klub stigao iz Vest Hema, a engleski mediji tvrde da je obeštećenje bilo minimalno s obzirom na to da mu je ugovor sa "čekićarima" isticao na leto.

 

14:21 - Nije tajna da Roma želi Stefana el Šaravija, ali Kinezi za pozajmicu na pola godine, za popualrnog Faraona traže 2.000.000 evra što je Romi previše. Ostaje da se vidi hoće li naći zajednički jezik...

14:05  - Napoli samo što se nije dogovora sa Veronom oko kupovine sjajnog veziste Matije Zakanjija. Spremni su da plate 13.000.000 evra i ostave ga do kraja sezone na pozajmici. Zakanjija inače žele i Inter, Milan, Lacio i Roma.

13:55  - Trener Njukasla, Stiv Brus, je otkrio da neće biti ništa od kupovina koje su planirane za ovoj januar. Rekao je da klub može eventualno da dovede jednog ili dvojicu igrača na pozajmicu pred kraj prelaznog roka.

13:00 - Srpski defanzivac Uroš Radaković je napustio kazahstansku Astanu. Njemu je istekla šestomesečna pozajmica i vratio se u Spartu iz Praga.

12:10 - Na meti Rome je sjajni Gonsalo Montijel iz River Plejta. On je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa Riverom....

12:05 - Legija iz Varšave želi bivšeg igrača Crvene zvezde, Ričmonda Boaćija! Napadač iz Gane je prva želja, ali Legija nije u stanju da isprati bogate ponude iz Arabije i Emirata! Nije poznato koliko poljaci mogu da izdvoje, ali Boaćiju u navedenim zemljama nude godišnju platu između 800.000 i 1.000.000 evra. Boaći je u poslednjem mandatu zarađivao 40.000 evra mesečno u Crvenoj zvezdi, uz dodatnih 100.000 evra koje mu je uplaćivao Đengsu.

12:00 - Ljubljanska Olimpija je raskinula ugovor sa najboljim igračem Antom Vukušićem (29). Hrvatski napadač je slobodan u izboru nove sredine. On je prošle sezone bio prvi strelac lige i na 50 mečeva u Olimpiji dao je 28 golova. Još uvek se ne zna razlog razlaza, ali je dobro poznato da je korona u Sloveniji značajno osiromašila finansijska sredstva u fudbalu. 

11: 40 -  Rabi Matondo je novi igrač Stouka. Došao je iz Šalkea na pozajmicu.

 

11:00 -  Za sumu od 1.500.000 evra Dinamo Zagreb  je od Rijeke kupio levog beka Daniela Šetfulja (21). Dinamu novac nikada nije bio problem i nastavio je da kupuje svakog koga poželi iz Hrvatske, Makedonije, BIH, pa čak i Srbije... U pitanju je mladi reprezentativac Hrvatske i jedan od najtalentovanijih igrača na svojoj poziciji kod komšija. Dinamo ga je sada kaparisao, a on će se na leto priključiti hrvatskom šampionu.

10:20 - Mohamed Simakan, štoper Strazbura je najveća želja Milana još od letos. Već dugo se vode pregovori i sada bi Lajpcig mogao da se umeša uzme ga pre Rosonera koji se još cenkaju. Milan nudi 14.000.000 evra plus 3.000.000 kroz bonuse dok Francuzi traže 18.000.000 evra! 

10:06 - Sasuolo je postigao usmeni dogovor sa najboljim igračem Frančeskom Kaputom oko produžetka ugovora.

10:05 - Lids i Marselo Bijelsa očajnički žele Udinezeovu "desetku" Rodriga de Pola. Udineze ih je odbio letos i postavio cenu od 35.000.000 evra. Englezi su ponudili oko 20.000.000 evra, a hoće li se usglasiti, ostaje da se vidi....

10:00 - Atletiko Madrid je zvanično počeo pregovore sa Lionom oko Muse Dembelea i veruje se da će uskoro doći do dogovora.

09:59 - Maurisio Poketino želi da pojača svoju odbranu u Pari Sen Žeremenu posle remija sa Sent Etjenom, a jedan od kandidata da se preseli na "Park Prinčeva" je Emerson iz Barselone. Brazilac je trenutno na pozajmici u Betisu gde pruža fantastične partije. 

09:57 - ZVANIČNO! Ajaks je iz Vest Hema doveo Sebastijana Alera! "Kopljanici" su bili deficitarni na poziciji "target mana" te su rešenje videli u nekadašnjem napadaču Oksera i Ajntrahta. Aler je ostavio dubok trag u Holandiji pošto je u Utrehtu za tri sezone postigao 41 gol!

 

09:54 - PSV je krenuo u realizaciju transfera Tobija Alderveirelda iz Totenhema. Belgijancu ističe ugovor za šest meseci, ali "filipsovci" žele da ga dovedu odmah u januaru. Za sada nije poznato da li je Murinjo voljan da se odrekne štopera. 

09:45 - Dobro jutro i dobro došli na lajv posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uz portal Informer.rs, a šta se dešvalo tokom jučerašnjeg dana možete videti OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija