• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2021

20:38

DOKLE VIŠE? Luka Jović ponovo povređen

Fudbal

DOKLE VIŠE? Luka Jović ponovo povređen

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Luka Jović ima problema preko glave otkad je pre godinu i po dana stigao u Real Madrid, a tome nikako nema kraja

Kako prenose španski mediji, Jović je trebalo da se nađe u postavi za meč sa Osasunom koji je na programu u subotu, ali od toga neće biti ništa, jer se Srbinu isprečila nova povreda.

Jović će meč sa Osasunom propustiti zbog problema sa mišićem.

Podsetimo, srpski napadač već dva meseca nije dobio šansu u dresu "kraljevskog kluba" i taman kad je to trebalo da se promeni usledio je novi peh.

Prethodnih dana su se u javnosti pojavile informacije da bi Jović u januaru mogao da napusti Real, ali je Zinedin Zidan sve to demantovao. Ipak, posle novog problema koji Srbin ima, možda se opet pokrenu te glasine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija