• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

08:25

SVE SE PROMENILO PREKO NOĆI! Ni Piksi, ni Savo! ON je sada prvi kandidat za klupu Srbije

Fudbal

SVE SE PROMENILO PREKO NOĆI! Ni Piksi, ni Savo! ON je sada prvi kandidat za klupu Srbije

Podeli vest

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević vezao je dva teška poraza na klupi Al Ahlija i tamošnji mediji i navijači ga već smenjuju, pa bi to mogao da iskoristi Fudbalski savez Srbije i postavi ga na mesto selektora reprezentacije

Od trenutka kada je Ljubiša Tumbaković smenjen sa selektorske funkcije Vladan Milojević je figurirao kao kandidat, ali je glavna prepreka bio ugovor koji je imao sa Al Ahlijem i veliko obeštećenje koje bi morao da plati FSS.

Međutim, prema poslednjim informacijama iz Saudijske Arabije, to bi uskoro moglo da se promeni iz korena.

Vladan Milojević je u 2021. godini doživeo dva poraza, a posle jučerašnjeg je umalo došlo i do obračuna između golmana i navijača, pa bi sve moglo da kulminira otkazom za srpskog stručnjaka.

Foto: Starsportphoto

Vladan Milojević

Arapski mediji su preneli informaciju da u klubu vlada nezadovoljstvo i da bi Milojević ubrzo mogao da završi epizodu na klupi Al Ahlija, a tome se ne bi protivili ni navijači. Naime, čak 82 odsto navijača Al Ahlija je jednoj velikoj anketi glasalo za Milojevićev otkaz.

Inače, već se pojavio i kandidat koji bi trebalo da nasledi Milojevića na klupi Al Ahlija, a to je trener omladinske selekcije Saudijske Arabije Saleh Al-Mohamadi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 3 godine

Prvo hitna smena mutavog Kokeze, pa onda selektor.

moma52

pre 3 godine

Nema bolje preporuke od toga da si neuspešan i sigurno si jak kandidat.Čovek koji je u jednom momentu karijere imao sreću da se ne prizna regularan gol Krasnodaru i tako krene njegova "blistava"karijera inače za njega niko više ne bi ni znao.Ono što je postigao u SLS,sa ovakvom logistikom bi svako ,sem Grofa,uradio.Možda je Grof bolji za selektora?Partizanovac sam,a Piksija podržavam i prihvatam oberučke,čovek imao karijeru,harizmatičan autoritativan,beskompromisan,ali izgleda da takvi FSS-u ne odgovaraju.

Baki

pre 3 godine

Koja glupost nije dobar za neku ŽNJ ligu i nema ništa osim poraza i teranja iz kluba a sada nam je super za reprezentaciju . BRUKA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija