• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

13:49

MURINJOVI PULENI ĆE SE PRESVLAČITI U BARU! Osmoligaš će im ipak obezbediti da se istuširaju!

Fudbal

MURINJOVI PULENI ĆE SE PRESVLAČITI U BARU! Osmoligaš će im ipak obezbediti da se istuširaju!

Podeli vest

FA Kup je izuzetno popularno takmičenje u Engleskoj, a pruža amaterima šansu da vide neke od najboljih timova na svetu! Totenhemovi fudbaleri će u nedelju po prvi put u karijerama osetiti "čari" terena i svlačionica jedne osmoligaške ekipe

U nedelju uveče (18.00) Totenhem gostuje osmoligašu – Marinu iz Krozbija! Grad ima oko 50.000 stanovnika, a zanimljivo je da će u toj utakmici biti oboren rekord FA Kupa, jer nikad nije dogodilo da se na terenu sretnu timovi koji su u toliko udaljenim rangovima takmičenjima.


Marin je šesti u osmoj ligi, a Totenhem je četvrti u Premijer ligi i već je ušao u finale Liga kupa.

Foto: Tanjug/AP

Trudi se klub iz malog engleskog mesta da teren što bolji dočeka igrače Totenhema

Murinjo je još jednom pokazao koliko je veliki, jer planira da izvede ekipu sa zvezdama – i zbog rezultata i zbog poštovanja prema protivniku.

- Ne mislim da žele da igraju sa omladincima Totenhema. Mislim da žele da igraju protiv igrača Totenhema kojima se dive i koje prate - rekao je Portugalac.

-Pripremamo se za ovu utakmicu kao i za svaki drugi meč. Želimo da upoznamo njihovog centarfora, njihovog štopera, njihovu taktiku... Sve je isto kao i uvek. Oni su srećni jer igraju sa nama, i mi smo srećni jer igramo sa njima. Na nama je da im prekinemo san i da ih vratimo u realnost, mada razumem njihove snove- dodao je Murinjo

Foto: Reuters

Murinjo je još jednom dokazao svoju veličinu

S obzirom na to da je Marin iz šireg regiona Liverpula, engleski šampion će im obezbediti podatke o Totenhemu.

-Mislim da je normalno što će im Liverpul pomoći. Komšije su i siguran sam da postoji emotivna veza među njima. Ako im daju analize i pristup video snimcima koje inače ne bi imali, mislim da je sve to normalno.

Portugalac je u najavi utakmice izrazio najveću brigu zbog terena, uz želju da on bude pre svega bezbedan za igrače, a Marin je danima unazad pokrio travnjak da bi ga sačuvao.

U najavi ove utakmice posebnu pažnju privukla je izjava trenera Marina o svlačionicama

- Igrači Totenhema se neće presvlačiti u svlačionici, već u baru. Mi se tamo inače presvlačimo, a mi ćemo u manju svlačionicu, jer nas nema toliko kao njih. Što se tiče tuširanja, naravno, obezbedićemo im svlačionicu kao i inače - rekao je trener Nil Jang.

Tužno je što će zbog korone, stadion Marina koji ima ukupni kapacitet od 3.000 mesta biti prazan.i Stanovnici tog mesta tako neće imati priliku da vide ono što verovatno nikad neće uživo videti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija