• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

15:57

AUUUUU KAKAV MEČ U SEVILJI! Za 15 minuta 4 gola, HET TRIK Nesirija, spektakularan autogol i to nije sve... /VIDEO/

Fudbal

AUUUUU KAKAV MEČ U SEVILJI! Za 15 minuta 4 gola, HET TRIK Nesirija, spektakularan autogol i to nije sve... /VIDEO/

Podeli vest

Sevilja je pobedila Real Sosijedad (3:2) u meču o kom će se dugo pričati! Jusuf En Nesiri je samleo Real sa tri gola, a pravi spektakl je priređen ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu!

U Andaluziji je viđen spektakularan početak derbija Primere. Sastali su se Sevilja i Real Sosijedad, a igrači Sevilje su postigli dva gola u prvih pet minuta meča, ali jedan od ta dva je završio u njihovoj mreži! 

En Nesiri, apsolutna zvezda dana, postigao je het trik, a doneo je prednost domaćem timu u četvrtom minutu, Ipak, ta prednost je jako kratko trajala. 

Foto: Reuters

Het trik je delo sjajnog Marokanca Jusufa en Nesirija

Već u sledećem momentu, štoper Sevilje Dijego Karlos nije gledao ka svom golmanu, već je pokušao da izbaci loptu u korner, pošto ga je ofanzivac Real Sosijedada saterao u ćošak. Marokanac Bono je izleteo sa gola u nameri da on ispuca loptu, ali ga je njegov štoper na spektakularan način matirao! 

U 7. i 46. minutu potvrdio je klasu Jusuf En Nesiri i demolirao odbranu Rela Sosijedada, a Isak je između ta dva radovanja izjednačio u 14. minutu na 2:2!

Evo kako je Isak poravnao Rezultat...

Konačan ishod meča postavio je sjajni Markoanac....

 

La Liga 18. kolo

Petak

Selta – Viljareal 0:4 (0:4)
/Moreno 5, Gomes 14, Pareho 19, Ninjo 31/

Subota

Sevilja – Real Sosijedad (3:2)

/EN Nesiri 4, Karolos(ag)5, En Nesiri 7,46, Isak 14/

Atletiko Madrid – Atletik Bilbao *otkazano*

Granada – Barselona (18.30)

Osasuna – Real Madrid (21)

Nedelja

Levante – Eibar (14)

Kadiz – Alaves (16.15)

Elče – Hetafe (18.30)

Valjadolid – Valensija (21)

Ponedeljak

Ueska – Betis (21)

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija