• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2021

09:44 >> 23:54

TRANSFERI UŽIVO /10. JANUAR/ Barsa ostaje bez levog beka, Brazilac se vraća u Real! Milan krenuo po vezistu

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /10. JANUAR/ Barsa ostaje bez levog beka, Brazilac se vraća u Real! Milan krenuo po vezistu

Podeli vest

Najnovija dešavanja sa zimske transfer pijace pratite i danas uživo uz Informer.rs

23.54 - Crnogorski napadač Stefan Mugoša je produžio ugovor sa korejskim Inčonom na još dve godine. On je u tom klubu proveo prethodne tri sezone, a na 91 utakmici je postigao 45 golova.

23.28 - Olimpik Marsej želi na "Velodrom" ove zime da dovede ofanzivca Brage Abela Ruiza (20), koji je prošao Barsinu "La Masiju".

23.05 - Juventus želi da dovede napadača Sasuola Đanluku Skamaku na 18-mesečnu pozajmicu, uz obavezan otkup po njenom isteku.

22.44 - Milan je krenuo u napad na vezistu Torina Sualiha Meitea. "Rosoneri" su spremni da za pozajmicu izdvoje milion evra, a da se u ugovor ubaci opcija otkupa za dodatnih 8.000.000.

22.17 - Hrvatski defanzivac Antonio Milić je napustio Anderleht i potpisao ugovor na dve i po godine sa Lehom iz Poznanja.

21.54 - Šalke je juče pobedio prvi put posle 30 utakmica u Bundesligi, a već danas bi navijači tima iz Gelzenkirhena mogli da se obraduju novom pojačanju. Naime, Šalke je zainteresovan za Jana Valerija, mladog desnog beka, koji bi na "Veltins arenu" stigao na pozajmicu.

21.31 - Mladi levi bek madridskog Atletika Manu Sančez je na pragu prelaska u Osasunu koja bi ga dovela na šestomesečnu pozajmicu.

21.12 - Štoper Milana Leo Duarte će do kraja sezone igrati na pozajmici u turskom Bašakšehiru.

20.43 - Strateg Barselone Ronald Kuman je precrtao levog beka Žuniora Firpa koji će napustiti Barselonu, bilo na pozajmicu ili u vidu prodaje. Holandski stručnjak namerava da u prolećnom delu sezone alternativa Đordiju Albi bude mladi Alehandro Balde iz B tima

20.08 - Brazilski vezista Rejnijer je pre godinu dana iz Flamenga stigao u Real iz Madrida, a klub ga je uoči ove sezone poslao na pozajmicu u Borusiju Dortmund. Ipak, kako je Brazilac nezadovoljan minutažom, već u januaru bi mogao da se vrati u Španiju.

19.34 - Napadač Salcburga Patson Daka bi trebalo da stigne u Vest Hem, kao zamena za Sebastijana Alea, prenosi "Miror".

19.06 - Iz Italije stižu informacije da je Torino prihvatio ponudu Crvene zvezde sa Simonea Ederu.

18.43 - ZVANIČNO! Bolonja je na na pozajmicu iz Lila dovela francuskog vezistu Adamu Sumara.

 

18.22 - Ofanzivni vezista Redinga Majkl Oliz je na meti Aston Vile, a klub Veljka Paunovića će za njega tražiti deset miliona evropskih novčanica.

17.38 - Fudbaler Intera Andrea Pinamonti ide na pozajmicu u Benevento. "Veštice" će po njenom završetku moći da otkupe napadača za 13.000.000 evra.

17.11 - ZVANIČNO! Iskusni levi bek Matijas Ostrzolek, bivši igrač Augzburga i Hamburgera, novi je igrač Admire.

 

16.33 - Najbolji igrač Udinezea Rodrigo De Paul je slobodan da ode, ako neko crno-belima plati 40 miliona evra.

16.05 - Napadač Breše Ernesto Toregrosa će na pozajmicu u Sampdoriju koju že klub iz Đenove platiti milion evra, a dodatnih 6.000.000 će Breša dobiti na kraju sezone kada napadač bude otkupljen.

15:20 - Kako pišu dobro obavešteni izvori, Sampdorija će dati Breši 1.000.000 na ime obeštećenja za Ernesta Toregrosa i još 6.000.000 kada bude otkupljivala napadača

15.00 -  Golman Totenhema, Ugo Loris, navodno je odbio novi ugovor od kluba. Njegov sadašnji dogovor sa Totenhemom ističe u leto 2022. godine...

14: 40- Postoji ozbiljno interesovanje Fiorentine za Lukasa Toreiru. Arsenal želi da vrati Urugvajca sa pozajmice iz Atletika, jer ovaj nema adekvatnu minutažu, pa da ga pošalje u drugi klub. 

14:15 - Musa Dembele  testiraće se sutra u Madridu... Samo čudom neće postati napadač Atletika!

13:15 - Žordan Amavi dobio je ponudu da potpiše novi, trogodišnji ugovor sa Marsejom, što će najverovatnije i učiniti

 

13.00 - PSŽ neće štedeti novac na Nejmara! Uskoro se očekuje razgovor, a neće biti iznenađenje ako Brazilac postane najplaćeniji igrač na planeti!

Foto: reuters

PSŽ ne žali novac! Nejmar uskoro najplaćeniji na svetu?!

12:45 - Ostrvski mediji tvrde da je Maurisio Poketino saopštio gazdama da je njegova  najveća želja - Pol Pogba!

12:15 - Oliver Minclaf izjavio je kako će Lajpcig razmotriti prodaju jednog od najboljih mladih štopera na svetu - Dajoa Upamekana! On ima izlaznu klaizulu postavljenu na 42.000.000 evra, ali ona će biti aktivna tek od leta! 

12:00 - Musa Dembele, po svemu sudeći, novi je napadač Atletiko Madrida! On dolazi da odmeni Dijega Kostu!

 

 

Foto: Reuters

Dembele u Atletiku!

11:15 - Kako piše Bild, posle dobrih igara u dresu Herte, Arsenal ozbiljno razmišlja da povuče Matea Genbduzija sa pozajmice

11:00 - Britanski mediji, pre svih San, donose informaciju da će Vest Hem sav zarađen novac od prodaje Sebastijana Alea uložiti u dovođenje Ismaile Sara iz Votforda. Izgleda da će morati i da dodaju! Prva ponuda je spremna i iznoseće nešto više od 30.000.000 evra. Votford  prošlog leta odbio Kristal Palas koji je nudio tri miliona manje.

10:30 - I dalje se ne zna sudbina Kristijana Eriksena, a dok čekamo rasplet, mediji uveliko spekulišu o novom pojačanju Intera iz Engleske. Navodno, Konte  želi Džesija Lingarda i daće sve od sebe da ga dovede čim Danac napusti Đuzepe Meacu.

10:20 - Tremer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer je potvrdio da Timoti Fosu Mensa (23) ovog januara napušta Old Traford. Holanđanin je stigao iz Ajaksa pre šest godina, međutim nije uspeo da se izbori za status standardnog beka

10:00 - Kada je agent Pola Pogbe, Mino Rajola rekao da je Francuz završio svoje u Mančesteru počele su priče gde bi stameni vezista mogao da nastavi karijeru. Kako prenosi "Daily Star Sunday" Pari Sen Žermen je ozbiljno zainteresovan za usluge Pola Pogbe. 

Foto: Tanjug/AP

09.45 - Dobro jutro i dobro došli na lajv posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uz portal Informer.rs, a ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija