• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2021

14:33

MIHA PRISTAO DA OPET BUDE SELEKTOR! Postavio je samo jedan uslov!

Fudbal

MIHA PRISTAO DA OPET BUDE SELEKTOR! Postavio je samo jedan uslov!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije već mesec dana nema selektora, a i dalje se se ne zna ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića! Otkriveno je zašto na njegovo mesto nije ponovo došao Siniša Mihajlović!

Kao prvi "pikovi" za poziciju selektora Srbije bili su (a i dalje su) Dragan Stojković, Vladan Milojević i Savo Milošević.

 FSS se oglasio i poručio da je njihov prvi izbor Stojković, ali da je prepreka ugovor kojim je još vezan za kineski Guangdžou.

Foto: Starsportphoto

Hoće li ipak neko od njih predvoditi Srbiju? Piksi i Savo...

Ono što javnost nije znala, obelodanio je čuveni Milovan Đorić, i  otkrio nove detalje o imenovanju budućeg selektora Srbije u emisiji na MaxBet radiju.

- Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom 'udaru' je bio i Siniša Mihajlović- kazao je Milovan Đorić svoja saznanja.

-Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića… On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate taj uslov...- otkrio je Đorić

I dalje se ne zna ko će naslediti Tumbakovića....

- Jedno od rešenja je uvek bio  Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu - rekao je Đorić i dodao:

-Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike - zaključio je popularni "Bata Đora".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arpad

pre 3 godine

Dajte meni .. ja cu za 1000 evrica .. ako nista drugo .. bar ce pare ostati u kasi ..

Realnos

pre 3 godine

Па јесте Саво научио доста тога у ФСС: Ко са репрезентацијом направи иоле бољи резуллтат бива "шутнут" !

Darko

pre 3 godine

Doklegod se Djorić pita nećemo imati reprezentaciju

Baki

pre 3 godine

KOJI CRNI SINIŠA MIHAJLOVIĆ ČOVEK KOJI NAM JE UNIŠTIO DVA CIKLUSA ZA SP. I EP. SINIŠA NESNE NIKADA VIŠE DA BUDE SELEKTOR SRBIJE .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija