• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. R.

11.01.2021

07:15

EVO GDE ĆE SE OVE ZIME PRIPREMATI SRPSKI SUPERLIGAŠI! Neki luksuzno, drugi skromno!

Fudbal

EVO GDE ĆE SE OVE ZIME PRIPREMATI SRPSKI SUPERLIGAŠI! Neki luksuzno, drugi skromno!

Podeli vest

Većina fudbalskih timova Superlige, elitnog ranga takmičenja Srbije, pripremaće se za prolećne izazove na omiljenoj destinaciji - Turskoj!

Čak 14 timova iz Superlige odlučilo je da se za prolećni pohod na bodove priprema u Turskoj, tačnije u antalijskog regiji.

Šampion Srbije, Crvena zvezda, prvi deo priprema provešće na Kipru, a već u ponedeljak kreću put stare baze. Na Kipru će se zadržati do 18. januara, nakon čega će, poput većine Superligaša, pripreme nastavitiu na području Antalije.

Zvezda na Kipru, Partizan ide u Belek

Na Kipru će se odigrati jedan kontrolni meč (protivnik još nije poznat), a u Turskoj snage će odmeriti sa Slaskom, Ufom, Mariborom i Šahtjorom.

Izabranici Dejana Stankovića će se posle šest godina vratiti u Tursku, u luksuzni hotel "Kalista". 

Evo kako izgleda baza Zvezde...

Generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, poručio je igračima na okupljanju:

- Pre svega vam želim osvajanje šampionske titule, osvajanje kupa i dobar dvomeč sa Milanom. Mnogi od vas su dugo u Zvezdi, znate koje su obaveze i očekivanja. Svakih šest meseci imamo pozdravne reči, sve što vam govorimo vi već znate. Klinci kojih ima dosta danas, odrasli su u Zvezdi, znaju kakvu težinu donosi breme očekivanja u Zvezdinom dresu. Slušajte šefa stručnog štaba, odgovorite na sve zahteve koji su pred vama. Ne opuštajte se, šampionska titula nije osvojena, iako imamo devet bodova prednosti. Iz utakmice u utakmicu moramo da budemo korak po korak bliži zacrtanom cilju. Momci srećno!

I večiti rival Partizan se odlučio da se priprema u Turskoj. Izabranici Aleksandra Stanoevića 14. januara idu u Belek, gde će odigrati četiri kontrolna susreta, a izabrali su ništa manje atraktivan hotel - "Kaya".

Pogledajte gde će se pripremati Partizan...

 

-Drago mi je da smo opet zajedno. Ne znam kada je u poslednje vreme bilo 10-11 igrača iz omladinske škole. To je s jedne strane lepo, a s druge obavezujuće za vas, za sve nas, da znate šta znači nositi dres Partizana. Svi ovde treba da znamo šta je Partizan i da osećate zahvalnost što ste deo ove priče- rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Pored  Zvezde i Partizana i  Čukarički, Mladost iz Lučana, Vojvodina, Rad, Radnik, Proleter, Inđija, Voždovac, Napredak, Spartak, Radnički iz Niša i TSC izabrali su ovu zemlju za pripreme.

Novosadska "stara dama" će u Turskoj prvo odmeriti snage sa tamošnjim drugoligašem Altajiem, a potom će rivali "lala" biti Zorija, Mura, Slavija iz Sofije, mladi tim Lokomotive iz Moskve i Terek Grozni.

Foto: Starsportphoto

Vojvodina će u Turskoj brusiti formu i pokušati da ugrozi večite...

Poznato je Turska nudi odlične uslove, od terena, smeštaja, hrane, relaks dela, pa ne čudi što je izbor mnogih...

Prvi kontrolni meč Surduličani će odigrati protiv ekipe Dubočice. U Antaliji će im protivnici će im biti Khimki, Dinamo Tbilisi  i Rukh.

Rad će u Srbiji u subotu odmeriti snage sa BSK Borčom, a u 18. kreću u Antaliju gde će protivnici biti Leh, Fakel, Vorskla i Rum.

Napredak će obaviti drugi deo u turskoj Antaliji gde će boraviti od 15. do 29. januara. Planirano je da u poznatom letovalištu odigraju pet kontrolnih utakmica.

Voždovac će takođe odigrati četiri meča u Antaliji, a rivali će biti Baltika, Kolos Kovalika, Lođ i Nižnjekamask.

Spartaku će u Antaliji protivnici biti ruski i ukrajinski timovi, a odigraće 5 mečeva.

Oni ne idu u Tursku 

Metalac će brusiti formu u Kući fudbala u Staroj Pazovi! Novi Pazar će se pripremati u Ulcinju, gde će imati četiri test utakmice.

Ekipa Javor Matisa će pripreme obaviti u Kosjeriću, gde će odigrati četiri prijateljske utakmiceZlatibor će se pripremati ove godine na Paliću.

Bačka još uvek nije rešila gde će joj biti odredište za pripreme.  Mačva će se pripremati  u Etno selu Stanišić u Republici Srpskoj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija