• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2021

09:27 >> 23:32

TRANSFERI UŽIVO /11. JANUAR/! Eriksen se vraća u Englesku, legendarni Italijan otpušten

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /11. JANUAR/! Eriksen se vraća u Englesku, legendarni Italijan otpušten

Podeli vest

Pratite uživo dešavanja sa zimske transfer pijace uz Informer.rs

23.32 - Fudbaler Arsenala Mesut Ozil želi karijeru da nastavi isključivo u Turskoj ili Sjedinjenim Američkim Državama, a u njegovoj domovini u obzir dolazi samo Fenerbahče.

22.54 - Mančester junajted je spreman da proda Pola Pogbu za 83.000.000 evra, a Pari Sen Žermen je voljan da to plati.

22.30 - Golman reprezentacije Srbije Marko Dmitrović je na korak od prelaska u Sevilju.

22.16 - Mančester junajted je produžio ugovor sa golmanom Nejtanom Bišopom do 2023. godine.

21.41 - Kristijan Eriksen bi mogao na kraju da se iz Intera vrati u Totenhem, piše "Skaj sport", a tome se ne bi protivio ni menadžer "pevaca" Žoze Murinjo.

21.04 - Legendarni Alberto Đilardino dobio je otkaz u Sijeni koju je predvodio sa klupe.

20.36 - ZVANIČNO! Levi bek madridskog Atletika Manu Sančez stigao je na pozajmicu u Osasunu.

 

20.07 - Inter je odlučio da otera eventualne kupce Alesandra Bastonija, pa mu je ponudio novi ugovor, do 2025. godine. Mladi štoper bi prema njemu zarađivao 2.400.000 evra po sezoni.

19.26 - Iskusni fudbaler Mančester sitija Fernandinjo (35) će na kraju sezone postati slobodan igrač, a to će pokušati da iskoristi klub iz njegove domovine Atletiko Paranaense i dovede ga .

19.02 - Jedan od najboljih fudbalera Milana Hakan Čalhanoglu je spreman za pregovore o produžetku saradnje. Naime, njemu ugovor sa "rosonerima" ističe po završetku sezone, ali se njegov menadžer uputio u Milano na pregovore oko potpisivanja novog.

Foto: AP Photo/Luca Bruno

Hakan Čalhanoglu

18.39 - Tibor Halilović je novi fudbaler Herenvena. Holanđani su Rijeci za zadnjeg veznog platili milion i po evra.

 

18.05 - ZVANIČNO! Crvena zvezda i Veljko Simić su sporazumno raskinuli ugovor.

17.50 - Napadač Reala Luka Jović na meti je Vest Hema koji ga vidi kao idealnu zamenu za Sebastijana Alea, novog centarfora Ajaksa.

17.18 - Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić vraćen je u Anderleht sa pozajmice iz Ankare, pošto turski klub nije bio zadovoljan onim što je Srbin pokazao.

16.51 - Vezista Čelsija na pozajmici u Napoliju Temju Bakajoko želi za stalno da ostane na stadionu "Dijego Armando Maradona", potvrdio je njegov agent.

16.23 - Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde David Babunski je novi fudbaler rumunskog Vitorula, u koji je stigao iz Botošanija.

Foto: Starsportphoto

David Babunski u dresu Crvene zvezde

15.55 - Mančester junajteda zainteresovan je za Lilovog zadnjeg veznog Bubakarija Sumarea. Francuski klub za njega traži 35.000.000 evra, to je Milanu bilo mnogo, do su "đavoli" i dlaje u igri.

15.40 - Prvo zimsko pojačanje TSC-a je 23-godišnji napadač Zlatibora Milan Đokić, koji baš i nije nepoznato lice u Topoli. Đokić je igrao za TSC još dok se klub takmičio u Srpskoj ligi, a sada se samo vratio.

- Đokić je igrač koji ume da postigne gol, u prethodnoj polusezoni dao je tri gola, a u prošloj sezoni sedam. Ovde će imati šansu da napreduje - rekao je novi sportski direktor Mirko Jovanović.

 

15.26 - Prvi odlazak iz Mančester Junajteda ove zime je dogovoren. Holandski desni bek Timoti Fosu Mensa  napušta Old Traford i seli se u Bundesligu. "Crveni đavoli" su prihvatili ponudu Bajera iz Leverkuzena vrednu 2.000.000 evra za Holanđanina.

15.05 - Neočekivano pojačanje stiže u redove Javora! Superligaš iz Ivanjice će do sredine nedelje pojačati nekadašnji igrač Pari Sen Žermena!Radi se o Francuzu Lorencu Kalegariju, vezisti koji je ponikao u školi slavnog pariskog kluba, a u Javor stiže iz redova drugoligaša Šamblija.

14.40 - Mediji u Italiji javljaju da je Milanov štoper Leo Duarte sleteo na aerodrom u Istanbulu. Brazilac stiže na lekarske preglede posle kojih bi trebalo da bude predstavljen kao pojačanje Bašakšehira. 

14.05Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić rekao je na današnjoj konferenciji za medije pred meč Superkupa Francuske sa Pari Sen Žermenom da mu u klubu niko nije poručio da treba da ode ove zime, kao i da želi i da je siguran da će na Velodromu ostati do leta.

Foto: ap photo

Nemanja Radonjić

13.26 - Dinamo je, kako prenose mediji, dogovorio transfer desnog beka Frana Karačića u Brešu za 1.000.000 evra.

13.00 -  Bajer iz Leverkuzena je u završnim pregovorima sa Mančester Junajtedom oko holandskog defanzivca Timotija Fosu Mense.

12:20 - Japanska Jokohama je produžila ugovor sa legendom tamošnjeg fudbala, Kazujošijem Mijurom, koji će 26. februara ove godine proslaviti 54. rođendan!

Foto: APphoto

 

12.05 - Iako ima dobre štopere, Atalanta je zainteresovana za Đanđakoma Manjanija koji igra u Veroni kao pozajmljen fudbaler Sasuola!

12. 00 - NEVEROVATNO! Stouk zove veterana Roba Grina (41) da se vrati iz penzije! Stouk ga želi na golu, posle povreda Dejvisa i Gana.

11.30 - Milan je na dobrom putu da se "oslobodi"  Andree Kontija. Nekada veliko pojačanje je zapao u nemilost trenera Piolija, a buduća destinacija bi mogla da bude Fiorentina. Samo ukoliko "ljubičasti" plate 7.000.000.

11.05 - Bio je Aleksandar Dragović skoro "viđen" na Marakani, ali je defanzivac Leverkuzena počeo da igra u vrhunskoj formi. To ga udaljilo od "Marakne", a izgleda približilo "Enfildu". Britanski Dejli Mejl napravio je listu od šest igrača koji bi mogli da pojačaju odbranu "crvenih", koja je u ozbiljnom problemu ove sezone usled povreda standardnih štopera - Vidžila van Dajka i Džoa Gomeza. Pored Aleksandra Dragovića  na listi je i Nikola Maksimović, štoper Napolija.

Foto: reuters

Aleksandar Dragović, desno

10.36 - Roma je blizu desnom beku Gonsalu Montijelu iz River Plejta. Argentinski klub za njega traži 7.000.000 evra.Ugovor mu ističe na leto a teško će ga prodati za pomenuti novac ukoliko ne produži ugovor sa fudbalerom.

10.35 -  Kasimpaša je nakon Isaka Telina, kojeg je želela i Crvena zvezda, dovela holandskog štopera Derika Lukasena koji je prethodnih šest meseci bio u Anderlehtu kao pozajmljen igrač PSV Ajndhovena ali nije zadovoljio. I sada se radi o pozajmici.

10.15Štutgartov napadač Niko Gonzales velika je želja Juventusa i Totenhema, a Štutgart ga neće pustiti ispod 30.000.000 evra.

09.25 - Posle Dijega Koste još jedan igrač na pragu odlaska iz madridskog Atletika.  Mladi levi bek Manu Sančez je na korak od prelaska u Osasunu. Pozajmica od šest meseci jer Atleti računaju na njega u perspektivi s obzirom da ima ugovor do 2025.

09.24Milan je krenuo po Torinovog vezistu Sualiha Meitea. Rosoneri nude 1.000.000 evra za pozajmicu plus 8.000.000 evra za opciju otkupa ugovora.

09:22 - Napoli je poludeo za Kiranom Tirnijem iz Arsenala. Napolitanci su ga želeli i pre nego što je došao iz Seltika u Arsenal. Videćemo šta će utaditi ove zime.

 

 

09.20 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija