• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2021

08:01

MIHA SE JAVIO I SVE OTKRIO! Ovo sigurno niste znali! Sve o FSS, uslovima...

Fudbal

MIHA SE JAVIO I SVE OTKRIO! Ovo sigurno niste znali! Sve o FSS, uslovima...

Podeli vest

Fudbalska savez Srbije već mesec dana traži selektora, a prva želja bio je Siniša Mihajlović, trener Bolonje

Pored Dragana Stojkovića, u konkurenciji su još Vladan Milojević i Savo Milošević. Pre nekoliko dana Milovan Đorić otkrio je da je Siniša Mihajlović bio u igri za selektorsko mesto i da je čak prihvatio poziv FSS.

Ali, kako je rekao postavio je uslov - da ostane na klupi Bolonje. To je navodno odbijeno i zato nije preuzeo reprezentaciju. Javio se i Siniša Mihajlović, ali je njega priča malo drugačija. 

- Tačno je da su me čelnici FSS kontaktirali u decembru, da sam bio prvi trener s kojim su razgovarali o preuzimanju selektorske funkcije - kazao je za Žurnal Siniša Mihajlović.

Foto: Instagram/Ariannamihajlovic/SCREENSHOT

Bolonja pre Srbije, Siniša Mihajlović

Trener Bolonje je objasnio zbog čega je odbio funkciju.

- Bilo bi mi drago da se vratim, voleo bih da ponovo sarađujem sa sjajnim igračima kakve imamo i radim u Srbiji, međutim, nisam bio spreman da istovremeno obavljam dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sedim na dve stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi.

Dileme da li da predvodi Bolonju ili reprezentaciju Srbije nije bilo.

- Čelnicima Bolonje nisam ni predočio mogućnost da istovremeno vodim i "orlove". Nisam želeo da napustim klub i tu se priča završila. Još jednom zahvaljujem rukovodstvu FSS na ponudi i žao mi je što nisam mogao da je prihvatim - zaključio je Mihajlović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

dokle god muljatori vode F.S.S.mi cemo biti velika nula dobrog selektora smenite a lose dovodite dokle koje miha i kako bi on vodio Srbiju pa bio je vec

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija