• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2021

19:30

EVROPA BRUJI! Sve je dogovoreno! Jović sutra POTPISUJE

Fudbal

EVROPA BRUJI! Sve je dogovoreno! Jović sutra POTPISUJE

Podeli vest

Napadač Real Madrida Luka Jović će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, piše nemački "Bild"

Real će u četvrtak igrati polufinale Superkupa Španije protiv Atletik Bilbaa, ali se u timu neće naći Jović koji bi dan ranije trebalo da utanači sve detalje oko pozajmice u bivšem klubu.

Navodno, Real i Ajntraht su već sve dogovorili i očekuje se da dogovor bude zaključen sutra.

Još nije poznato da li se radi samo o pozajmici ili će Ajntraht na kraju sezone imati pravo da otkupi Jovića koji je pre 18 meseci baš iz Frankfurta za 60 miliona evra stigao u Madrid.

Podsetimo, Jović je za Ajntraht nastupao dve sezone. U prvoj je bio dobar, postigao je devet golova, ali je eksplodirao u drugoj kada je 27 puta tresao mreže rivala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija