• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

08:14

HRVAT NAPADA ZVEZDU! Pregovori u toku, iskusni napadač bi mogao da bude ozbiljna pretnja crveno-belima!

Fudbal

HRVAT NAPADA ZVEZDU! Pregovori u toku, iskusni napadač bi mogao da bude ozbiljna pretnja crveno-belima!

Podeli vest

Mario Mandžukić je na meti Milana, pa bi Hrvat mogao da napadne Crvenu zvezdu u šesnaestini finala Lige Evrope

Iskusni fudbaler je poslednjih nekoliko meseci bez angažmana. Nema klub od jula kada je raskinuo ugovor koji je imao u Kataru, a Milan je već razgovarao sa agentom napadača.

U jednom trenutku je bio blizu Lokomotive iz Moskve, koju trenira Marko Nikolić, dogovarao se sa nekoliko italijanskih i turskih timova.

Mandžukić je četiri godine nosio dres Juventusa. Za to vreme je osvoji isto toliko titula, tri nacionalna kupa i jedan superkup. Mandžukić je igrao i finale Lige šampiona, gde je postigao prelep gol Real Madridu.

Foto: reuters

Mario Mandžukić blizu Milana

Mogao bi hrvatski napadač da bude važno pojačanje za tim Stefana Piolija. U  Milanu se nadaju da bi njegov utcaj mogao da bude sličan Ibrahimovićevom, koji je stigao kao slobodan igrač i preokrenuo stvari u klubu.

Ekipa Milana u ofanzivnom delu tima već ima hrvatskog igrača, mada Ante Rebić u Piolijevim formacijama više igra kao krilo. Nekadašnji fudbaler Ajntrahta se dobro uklopio u tim i podređen ekipi pruža odlične partije u Italiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija