• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

10:29 >> 00:15

TRANSFERI UŽIVO /14. JANUAR/! Brazilac kod Marka Nikolića, Letonac u Bačkoj...

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /14. JANUAR/! Brazilac kod Marka Nikolića, Letonac u Bačkoj...

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj "pijaci, a uz Informer.rs pratite najnovija dešavanja

Laku noć. To bi bilo sve od nas za danas!

23.46 - Klas Jan Huntelar je tema dana u Holandiji i Nemačkoj. Šalke želi da ga vrati u svoje redove, u sezoni u kojoj tim iz Gelzenkirhena vodi grčevitu borbu za opstanak, ali ni Huntelar nije ravnodušan prema klubu u kom je proveo sedam godina.

23.25 - Arkadijuš Milik i Marsej sun se dogovorili ali se čeka Napoli da pristane na ponudu koja ukupno iznosi oko 10.000.000 evra sa bonusima.

22.47 - Grčki defanzivac Sokratis Papastatopulos je želja Betisa, a Arsenal jedva čeka da ga se reši.

22.30 - Mario Mandžukić je pristao na platu od 2.000.000 evra godišnje, pa je dogovor sa Milanom sve izvesniji.

22:00 - U Valensiju stiže Brazilac Vilijam de Kamargo (21) koji je do sada igrao u Karatheni kao pozajmljen igrač Leganesa. U pitanju je pozajmica ovog krilnog igrača s pravom otkupa.

21:50 - Marko Nikolić je dobio značajno pojačanje! Bordo je prihvatio Lokomotivinu ponudu od 2.500.000 evra za brazilskog štopera Pabla. Ruski mediji javljaju da će Brazilac u startnoj postavi zameniti Srbina Slobodana Rajkovića.

Foto: ap photo

Marko Nikolić dobio je značajno pojačanje u vidu Brazilca Pabla

21:30 - Novi fudbaler kluba iz Bačke Palanke postao je Kaspers Svarups (26) letonski špic, koji je do sada igrao za Ventspils, višestrukog prvaka te zemlje.

21.00 - Britanski Skaj sport tvrdi da je Mesut Ozil na dobrom putu da pređe u Fenerbahče i da se pregavora o visini sume koje je spreman da oprosti Arsenalu.

20:25 -  Milan će za pozajmicu Torinovog veziste Sualia Meitea platiti 1.000.000 evra, a opcija otkupa iznosi 10.000.000 evra.

Foto: APphoto

Meite ide u Milan

20:14 - Trabzon želi da pozajmi Juventusovog mladog vezistu Veslija Andradea.  

20:00 -Anderleht želi danskog napadača Jakoba Brun Larsena, koji je trenutno član Hofenhajma. 

19:40 - Seltik želi napadača Taiva Avonidžija koji trenutno igra u Union Berlinu na pozajmici iz Liverpula.

19:15 - Totenhem neće pustiti Dele Alija na pozajmicu u Pari Sen Žermen, iako je evidentno da nije u prvom planu kod  Murinja. 

Foto: AP PHOTO

Dele Ali

19:00 - Neće otići Strazburov štoper Mohamed Simakan u Milan. Lajpcig je  postigao dogovor sa Simakanom. Igrač će ostati u Strazburu na pozajmici do kraja sezone i potom se na leto priključiti Lajpcigu.

18:30 - Fiorentina je najavila nastavak saradnje golmanom Pjetrom Teraćanom. Ugovor će biti potpisan do 2023. godine.

18:00 - Italijanski mediji javljaju desni bek Andrea Konti ipak  neće preći iz Milana u Fiorentinu.

17:20 - Valensija i Kadis žele  Hetafeovog vezistu, Davida Timora, ali on neće ove zime promeniti klub. 

17. 00 - Desni bek Dinama iz Zagreba, Fran Karačić novi je igrač Breše, člana italijanske Serije B. 

16.00 - Samo što je napustio mesto selektora Čilea, na kojem je bio dve godine, Rejnaldo Rueda je dobio novi posao. Vratio se kući i postao novi selektor Kolumbije!

15.48 - Mladi štoper 18-godišnji Džered Brentvajt  igraće do kraja sezone na pozajmici u Blekburnu.

15.28 - Atalanti je zanimljiv napadač Monce Dani Mota Karvaljo koga je Adrijano Galijana doveo letos iz Juventusa za oko 2.000.000 evra.

15.25 - Liverpul više navodno ne želi Davida Alabu, pa Real Madrid ostaje prvi favorit za potpis  Austrijanca kome na leto ističe ugovor sa Bajernom. 

15.05 - Gotovo je! Luka Jović će igrati u Ajntrahtu do leta, ali u klub se vraća samo na pozajmicu. U četvrtak je odradio lekarske preglede, a potom zadužio devetku.

- Vratio sam se - poručio je navijačima.

 

 

 

 

 

14.50 - Brazilski napadač Pato želi da se vrati u Milan, potvrdio je to u razgovoru za La Gazettu dello Sport. Trenutno je slobodan igrač i želja mu je da igra s Ibrahimovićem. Milan pregovara i sa Mandžukićem.

 

 

 

14.41 - Direktor Fenerbahčea Emre Belezoglu progovorio je o dolasku Mesuta Ozila. 

- Turski klubovi više nemaju mogućnost da dovode igrače čije su plate oko pet miliona evra. Neće više biti takvih brojki u ugovorima, ali istina je da je Mesut blizu ukoliko reši svoj spor sa Arsenalom.

14.30 - Marko Arnautović ponuđen je Fiorentini. Nije zadovoljan u Kini odnosno Šangaj SIPG i  želi da se vrati u Evropu.

13.45 - Skaj Sport javlja da je PSŽ krenuo u pregovore s Nejmarom oko potpisa novog ugovora. Francuski šampion žele što pre da završiti posao.

Foto: reuters

Nejmar

13.33 - Havi Martinez je letos bio između Real Sosijedada i Aletik Bilbaa. Onda se pojavila informacija da ga Bilbao ipak ne želi jer se na ružan način rastao sa klubom, a sad ga opet Španci povezuju sa bivšim poslodavcima. 

13.15 - Madriđani su predstavili skupocenog napadača Musu Dembelea. Francuski napadač ozvaničio je transfer u madridski Atletiko u poslu iz kojeg bi Lion mogao da zaradi 40.000.000 evra! Kako je objavljeno, za šestomesečnu pozajmicu izdvojili su 1.500.000 evra, dok će na leto imati opciju kupovine postavljenu na 33.500.000 evropskih novčanica. Lion i Atletiko dogovorili su i bonuse za individualne nastupe u visini od maksimalnih 5.000.000 evropskih novčanica, a u slučaju da Dembele potpiše višegodišnji ugovor u Madridu Lionu će od narednog transfera ići i 10 odsto!

 

 

12.55 - Papa Gomez je na meti Al Hilala koji će morati da podeblja ponudu. Ponudio je između sedam i deset miliona evra italijanskom klubu na ime obeštećenja, međutim Argentinac ne želi da ide iz Italije. 

12.15 - Bekamov Inter Majami  želi po svaku cenu Radamela Falkaa. Turci će dobiti 5.000.000 evra na ime obeštećenja ali polovinu će odmah morati da proslede Monaku, što je deo dogovora prilikom njegovog prethodnog transfera iz Kneževine u Galatasaraj. 

11.51 - U Ivanjici su predstavili novog golmana, mladog Borisa Velimirovića (19) koji je doskora nosio dres Kolubare.

 

 

11.50 - Siniša Mihajlović je blizu dovođenja pojačanja iz Betisa, Paragvajca Antonija Sanabrija. 

11.45 - Britanski San javlja da je jedan Mercel Zabicer odbio ponudu Lajpciga za nastavak saradnje. Zabicer je, prema istom izvori, već duže na meti Arsenala i Totenhema, a poznato je da ga prati i Milan.

11.01 Džek Vilšir će najverovatnije potpisati kratkoročni ugovor sa Bornmutom, sa kojim trenira. Bivši igrač Arsenala koji je slobodan od oktobra prošle godine impresionirao je trenera Džejsona Tindala koji ozbiljno razmišlja da mu ponudu saradnju do kraja sezone, javlja Dejli mejl.

10.44 - Čistka u Mančester junjatedu!  Ole Gunar Solskjer želi što pre da se reši i Markosa Roha, Serhija Romera, Andreasa Pereire, Dijoga Dalota i Fila Džonsa.

10.17Luka Jović se vratio u Ajntraht a u toku dana trebalo da prođe lekarske preglede i potpiše ugovor, što će reći da bi na prvi trening mogao tek u petak popodne. 

 

 

10.16 - Luka Jović se vratio u Ajntraht, pa Milan traći drugo rešenje, a po svemu sudeći će izbor pasti na Marija Mandžukića. Kako navode brojni izvori iz Italije, predvođeni transfer specijalistom Đanlukom di Marcijem, "rosoneri" su počeli pregovore sa agentom napadača.

10.15 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17