• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

11:13

LUDILO! VARAJU JEDNO DRUGO GODINAMA! Tošić i Jovana imaju OTVORENU VEZU! Fudbaler imao afere sa starletama! /video/

Fudbal

LUDILO! VARAJU JEDNO DRUGO GODINAMA! Tošić i Jovana imaju OTVORENU VEZU! Fudbaler imao afere sa starletama! /video/

Podeli vest

Zoran Tošić navodno godinama ima avanture s poznatim starletama, što je priznao nevenčanoj supruzi Jovani Gajić * Zbog toga je spreman da pređe preko njene veze s Filipom Rovčaninom

Zoran Bambi Tošić (33) i Jovana Gajić (31) godinama varaju jedno drugo i nemaju nikakav problem s tim! Iskusni fudbaler navodno je imao nekoliko se..-afera s poznatim starletama, pa je zbog toga spreman da pređe preko njene veze s Filipom Rovčaninom (26), saznaje Informer.

Ofanzivac kineskog Tajžua pre nekoliko dana saznao je da ga nevenčana supruga već nekoliko meseci vara sa sestrićem poznatog narko-bosa Darka Šarića (51).

Snimili se zajedno za stori na Instagramu

 

Zoran i Jovana su posle nekoliko dana svađe ponovo počeli da se viđaju, što je Jovana potvrdila na svom Instagram nalogu. Ona je juče pre podne postavila stori, na kojem je snimila sebe i popularnog Bambija u vožnji automobilom u Beogradu. To im je prvi zajednički snimak na društvenim mrežama otkako je otkriveno da se već neko vreme viđa sa sestrićem Darka Šarića Filipom Rovčaninom. Pre tri dana Tošić je na stori na Instagramu postavio staru fotografiju Jovane i njihove ćerke, a potom je i zaključao profil.

Jovana izgubila živce

Prema rečima našeg izvora, ni bivši fudbaler Partizana nije veran, pošto godinama ima afere s raznim starletama i devojkama koje su željne dobrog provoda.

- Bambi i Jovana imaju burnu i otvorenu vezu. Često raskidaju i vraćaju se jedno drugom, pa čak i posle prevara poput ove Jovanine. Ona zna da Zoran obožava da juri starlete i devojke po noćnim klubovima. Nju mnogo više brine to što se on kocka i što je od zajedničkih prijatelja čula da ima i druge poroke. Zbog toga je totalno izgubila živce i počela da se viđa s Rovčaninom, koji takođe ima devojku u Crnoj Gori - objašnjava naš izvor.

Bambijev prvi brak raspao se 2013. godine upravo zbog njegovog neverstva. Navodno, Tošić je još tada pokazivao sklonost ka starletama, pa se nekoliko meseci viđao s atraktivnom Natašom Šavijom. Njih dvoje su se dopisivali preko Fejsbuka, a ona je nekoliko puta bila njegova gošća u Moskvi dok je igrao za CSKA. Tada su se u javnosti pojavile i poruke između njih dvoje, gde podsećaju jedno drugo na lepe trenutke koje su proveli zajedno.

Međutim, nisu uspeli da sakriju aferu, što je saznala i Tošićeva bivša žena Dijana, nakon čega se s decom vratila u rodni Zrenjanin kod roditelja.


Pre četiri i po godine pričalo se da je popularni Bambi bio čak i sa bosanskom starletom Senadom Nurkić, poznatijom pod nadimkom Maca Diskrecija. Kontroverzna Bosanka otvoreno je pričala da je imala seks s mnogo fudbalera, a šuškalo se da je među njima i Tošić. Prema rečima našeg izvora, Šavija i Maca nisu jedine s kojima je fudbaler Tajžua varao partnerke.

 

 


- Brojne su njegove avanture s devojkama koje dobro izgledaju, a nisu poznate široj javnosti. Međutim, dobro su poznate među fudbalerima, pa ni Tošić nije ostao imun na njih. On juri i raznorazne manekenke po Instagramu, šalje im poruke i predlaže druženja - dodaje naš izvor.

 

 

 

 

Tošić i Jovana potpisali ugovor

S druge strane, Jovana Gajić je i pre veze s Bambijem flertovala s fudbalerima. Iako je zvanična verzija priče da su njih dvoje uplovili u vezu tek nakon njegovog razvoda, mnogi tvrde da su se viđali dok je fudbaler bio oženjen.

 


 

 


Tošić iz sedmogodišnje veze s Jovanom ima ćerku Petru i sina Romana, a prethodno je bio u braku s Dijanom iz Zrenjanina, s kojom je dobio dve ćerke, Inu i Niju. U javnosti se šuškalo da iskusni fudbaler i Gajićeva još od početka veze imaju potpisan ugovor, po kojem bi u slučaju raskida njoj pripalo deset miliona evra. Tu priču ni jedno ni drugo nikad nisu potvrdili, ali ni demantovali.
 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija