• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2021

08:02

RIČMOND BOAĆI U VOJVODINI? Evo šta o tome kaža Lalatović!

Fudbal

RIČMOND BOAĆI U VOJVODINI? Evo šta o tome kaža Lalatović!

Podeli vest

Mediji u Ganiji preneli su da bi Ričmond Boaći posle rastanka sa Crvenom zvezdom karijeru mogao da nastavi u Vojvodini

Trener "lala" Nenad Lalatović poručio je sa priprema iz Turske koliko je realno se Ričmon Boaći pridruži crveno-belima iz Novog Sada.

- I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno -  izjavio je on za sajt Vojvodine i dodao:

Foto: Starsportphoto

Ričmond Boać neće dugo biti bez posla

Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni.

Kao primer pravog pojačanja on je istakao dolazak Umara Sadika u Partizan.

- Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač.

Vršavskoj Legiji je nedavno Boaći navodno tražio 1.000.000 evra, što je novac koji nema ni poljski klub na raspolaganju. Pored toga Boaći ima ponude od Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Al Hilala iz Saudijske Arabije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija