• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2021

21:00

FULAM POBEDIO SAM SEBE! Maunt spasio Lamparda! /VIDEO/

Fudbal

FULAM POBEDIO SAM SEBE! Maunt spasio Lamparda! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija pobedili su večeras u londonskom derbiju kao gosti Fulam sa 1:0 (0:0), u utakmici 19. kola Premijer lige

Jedini gol postigao je Mejson Maunt u 78. minutu. Fulam je od 44. minuta igrao sa desetoricom, pošto je Entoni Robinson dobio crveni karton zbog starta na Sesaru Aspilikueti.


Čelsi je prekinuo niz od tri utakmice bez pobede u ligi i posle osme pobede zauzima sedmo mesto na tabeli sa 29 bodova. Fulam je nastavio niz bez pobede, pretrpeo je deveti poraz i u zoni je ispadanja, na 18. mestu sa 12 bodova uz utakmicu manje.

Premijer liga, 18. kolo
Vulverhempton – VBA 2:3 (2:1)
Silva 38, Boli 43 – Pereira 8 (p), 56 (p), Adžaji 52
Vest Hem – Barnli 1:0 (1:0)
Antonio 9
Lids – Brajton 0:1 (0:1)
Mopej 19
Fulam – Čelsi 0:1 (0:1)
Maunt 78
21:00 Lester – Sautempton

Nedelja
15:00 Šefild junajted – Totenhem
17:30 Liverpul – Mančester junajted
20:15 Mančester siti – Kristal Palas

Ponedeljak
21:00 Arsenal – Njukasl

Odloženi Aston Vila – Everton

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija