• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2021

09:44 >> 23:50

TRANSFERI UŽIVO /17.JANUAR/! Marselo na izlaznim vratima Reala, "milioneri" nanjušili veliko pojačanje

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /17.JANUAR/! Marselo na izlaznim vratima Reala, "milioneri" nanjušili veliko pojačanje

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj "pijaci", a uz Informer.rs pratite najnovija dešavanja

23.50 - Izgleda da je gotovo! Klas Jan Huntelar napušta Ajaks i vraža se u Šalke sa kojim će potpisati šestomesečni ugovor. On bi sutra trebalo da krene put Nemačke na medicinske preglede i ozvaničenje saradnje.

23.07 - ZVANIČNO! Mađarski štoper Atila Salaj (22) je novi fudbaler Fenerbahčea.

 

22.49 - Jedan od najtalentovanijih fudbalera Ajaksa Brajan Brobi (18) bi na leto kao slobodan igrač mogao da pojača Borusiju iz Dortmunda. "Milioneri" su navodno već krenuli u akciju, ali ni "kopljanici" ne sede skrštenih ruku i rade sve da Brobi produži ugovor i ostane u Amsterdamu.

22.22 - Ofanzivac PSV-a Donjel Malen je na radaru Borusije Dortmund.

21.50 - Juventus je zainteresovan za napadača Real Sosijedada Vilijana Žozea. "Stara dama" mu je namenila ulogu rezervnog centarfora, a da li će on to prihvatiti, videćemo u narednim danima.

21.24 - Brazilac Marselo ima ugovor sa madridskim Realom do leta 2022. godine, ali Monako pokazuje veliku želju da ga dovede po završetku ove sezone i spreman je da iskusnom levom beku ponudi trogodišnju saradnju.

20.58 - Torino nudi Heseu Rodrigezu dvogodišnji ugovor vredan tri miliona evra. Španac je slobodan igrač, pošto mu je Pari Sen Žermen uručio otkaz.

20.31 - Fenerbahče je na zvaničnom Tviter nalogu potvrdio da je Mesut Ozil sleteo u Istanbul i sutra bi trebalo da potpiše ugovor sa turkim velikanom.

 

19.54 - Iskusni hrvatski napadač Mario Mandžukić (34) je sleteo na aerodrom u Milanu i sutra će obaviti lekarske preglede nakon kojih će sa "rosonerima" potpisati ugovor do kraja sezone za platu od 1.800.000 evra. Osim toga, ukoliko obe strane budu želele, saradnja će moći da se produći na još godinu dana.

19.27 - Desni bek Milana Andrea Konti će preći u Parmu na pozajmicu, a "mlekadžije" će na kraju sezone imati opciju da otkupe njegov ugovor za sedam miliona erva.

19.00 - Hrvatska Istra dovodi napadača Ajaksa Hasana Bandea (22), koji je pre dve i po godine u Amsterdam stigao iz Mehelena za 8.500.000 evra. Ipak, na debiju je doživeo prelom noge i od tada je njegova karijera u padu, a sada bi mogao da je oživi u Hrvatskoj.

18.38 - Olimpik iz Marseja je ponudio Napoliju devet miliona odmah plus 5.000.000 evra kroz bonuse za Poljaka Arkadijuša Milika. Klub sa stadiona "Dijego Armando Maradona" je zahtevao 15 miliona evropskih novčanica, a ova ponuda je skoro takva, pa će možda biti i prihvaćena. Podsetimo, poljski napadač je već dogovorio lične uslove sa timom sa "Velodroma".

18.12 - Sve je izvesnije da će Brazilac Pepe karijeru nastaviti u Portu. Gremio bi odo ovog transfera trebalo da zaradi 15 miliona evra i da prihoduje 15 odsto od naredne prodaje.

17.36 - Izgleda da je konačno gotovo. Mesut Ozil je objavom na Tviteru nagovestio da ga od potpisa za Fenerbahče ne deli još mnogo.

 

17.08 - Keln je raskinuo ugovor sa iskusnim danskim defanzivcem Frederikom Sorensenom.

16.47 - Napadač minhenskog Bajerna Džošua Zirkze je na meti Evertona koji ga želi na pozajmicu, ali se sada u trku za Holanđanina uključila i Parma.

16.12 - Levom beku Totenhema Deniju Rouzu na kraju sezone ističe ugovor, a Vest Bromvič Albion želi da ga već ove zime dovede u klub.

15.41 - Za napadača iz Argentine Adolfa Gajča interesuje se Đenova. "Grifoni" pokušavaju da dogovore sa moskovskim CSKA pozajmicu od godinu i po dana, a navodno i Union Berlin prati situaciju

15.00 - Posle Mandžukića koji je pred potpisom, Fikajo Tomori se iz Čelsija seli u Milan. Čeka se samo potvrda transfera. Italijanski transfer guru Fabricio Romano tvrdi da će "rosoneri" dovesti Tomorija na pozajmicu uz opciju kupovine od 30.000.000 evra.

14.56Srpski trener Slaviša Jokanović mogao bi uskoro da se vrati u Premijer ligu, prenosi "Dejli mejl". Nedavno je bio na radaru Vest Broma, Šefild venzdeja, Kardifa i Derbija, međutim, do dogovora nije došlo.

Foto: Action Images via Reuters

Slaviša Jokanović

14.14 - Gvardiola traži novog napdača, a to bi trebao da bude Romelu Lukaku koji briljira u Interu. Mada, Englezi tvrde da će ovo teško biti pre leta.

14.02 - Dileme više nema, Mario Mandžukić karijeru će nastaviti u Milanu
Italijanski mediji tvrde da je posao završen, klub i hrvatski internacionalac dogovorili su uslove saradnje. U narednih 48 časova očekuju ga medicinski pregledi i potpis ugovora, tvrdi Fabricio Romano!

13.37 - Subotički Spartak pregovara s Klužom oko prodaje najboljeg igrača Lazara Tufegdžića. Cena je  milion evra.

13.10 - Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Vinsent Eze novi je igrač beloruskog šampiona Šahtjora iz Soligorska, saopštio je klub sa Banovog brda. "Rudari" su za njega Čukaričkom platili 300.000 evra.

12.55 - Golman Barselone Neto tražio je da  ode već ove zime bar na pozajmicu, ali je Ronald Kuman to odbio. Kuman želi da ima kvalitetnog rezervnog golmana u rotaciji.

12.30 - Brajton je produžio ugovor s Tarikom Lamptijem do juna 2025. godine, saopšteno je na klupskom sajtu. Lamptiju će dobiti  povišicu na dosadašnju platu koja iznosi 15.000 evra nedeljno. Očigledno na jugu Engleske ne žele da izgube 20-godišnjeg defanzivca za male pare...

 

 

11.55 - Mančester junajted navodno je opet pokazao interesovanje za Deklana Rajsa, ali od toga nema ništa. To je potvrdio Dejvid Mojes. On je rekao da Vest Hem nije razgovarao sa drugim stranama  po pitanju Rajsa.

11.32 - Holandski napadač Klas Jan Huntelat želi da se vrati u  Šalke i pomogne mu da izbegne scenario ispadanja u Cvajtu.
- Moram još jednom dobro da razmislim i onda porazgovaram s ljudima iz Ajaksa. Biće teška odluka, ali verujem da će me Ajaks pustiti da odem. Vidim sebe ponovo u Šalkeu - izjavio je Huntelar.

11.00 - Italijani prenose da će Mario Mandžukić potpisati ugovor s Milanom najkasnije do utorka,. Konačni dogovor između Milana i Mandžukića je postignut i ugovor će biti potpisan na godinu i po dana.

10.23 - Kako su preneli mediji Mesut Ozil je dogovorio sporazumni raskid ugovora s Arsenalom i trebalo bi da ozvaniči transfer sa Fenerom. Turski mediji su objavili da je predsednik Fenerbahčea Ali Koc pripremio privatni avion koji će otići po Ozila.

 

Foto: Reuters

Mesut Ozil

10.10 - Barselona je ove zime želela da dovede Erika Garsiju iz Mančester sitija, ali su dva kluba daleko od dogovora oko transfera.Siti je tražio osam miliona evra, ali je želeo da izađe u susret Kataloncima i pristane na dve rate. Međutim, Barsi je bilo mnogo da plati odmah i četiri miliona evra.

09.48 - Zimski prelazni rok još nije gotov, a Pep Gvardiola dobiće vrtoglavih 250.000.000 evra za letnji! Kako prenose engleski mediji najviše novca biće izdvojena za kupovinu novog centarfora. Novi transfer astronomskih razmera desiće se bez obzira da li Kun Aguero ostane u Mančester Sitiju posle leta ili ne.

Foto: ap photo

Pep Gvardiola

09.43 - Talentovani levi bek Natanijel Ogbeta napušta redove Mančester sitija. Ugovor sa građanima mu ističe na kraju sezone, niko iz kluba ga nije kontaktirao povodom nastavka saradnje i 19-godišnji fudbaler će potražiti novi klub.

09.41 - Španski i engleski mediji tvrde da je Arsenal zainteresovan za vezistu Barselone Rikija Puća. Ronald Kuman je spreman da ga pusti da ide na pozajmicu, a Mikel Arteta navodno smatra da bi se dobro uklopio u njegovoj ekipi.

09.39 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija