• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2021

23:59

ŠPANIJA BRUJI POSLE JOVIĆEVIH GOLOVA! Sada slede kritike i ismevanje Reala

Fudbal

ŠPANIJA BRUJI POSLE JOVIĆEVIH GOLOVA! Sada slede kritike i ismevanje Reala

Podeli vest

Srpski napadač Luka Jović je sa dva gola za pola sata igre debitovao u novom mandatu u dresu Ajntrahta, a taj meč je sa velikom pažnjom ispraćen u Španiji

Naime, Jović koji je tek stigao u Frankfurt na pozajmicu iz Reala je za pola sata na terenu, a u razmaku od 20 minuta postigao jednak broj golova kao za godinu i po dana u "kraljevskom klubu".

O tome je veliku analizu napisala španska "Marka", a mi vam je prenosimo u celosti.

Nikada pre Madridisti i Antimadridisti nisu sa nestrepljenjem čekali neki meč Bundeslige kao današnji duel Ajntrahta i Šalkea. Najgore od dvega je što su i jedni, i drugi bili ubeđeni da će Luka Jović početi da trese mreže čim ode iz Reala. Da, u poslednje vreme se takve stvari stalno dešavaju Real Madridu. Problem za Real nije što je Luka danas dao gol, već što je dao dva. Isto koliko i u Realu za 18 meseci.

Ne bi bilo fer da sada osuđujemo Real za odlazak srpskog napadača. Ovo je dobar transfer jer Jović ne bi igrao mnogo u u belom dresu do kraja sezone. Ono o čemu bi moglo da se govori je način na koji je srpski napadač vođen tokom perioda u Madridu.

Današnja dva gola protiv Šalkea su očigledno potvrdila da Jović nije loš napadač. Kod prvog je uhvatio volej i zakucao loptu u mrežu, kod drugog je otresao čuvara i pogodio po zemlji. Potezi koje smo od njega retko viđali u Madridu.

Zidan je morao da uradi više za Jovića, a Jović je morao da uradi više na prilagođavanju Realu. Jer, moramo da kažemo, Srbin se nije mnogo potrudio da nauči jezik, a lepo se provodio otkako je krenula COVID-19 era. Izbegavao je karantin, pravio žurke, družio se sa prijateljima koji su kasnije bili pozitivni na koronu... Nije baš da je bio anđeo. I da, na terenu je dobio malo vremena. Ali i kada bi ga dobio, izgledao je preterano hladan, ni nalik onome igraču iz Nemačke gde se očigledno oseća prijatno.

Sada će Real Madrid dobiti porciju kritika i ismevanja, ali kada se glave ohlade, trebalo bi slaviti svaki Jovićev gol u Frankfurtu i nadati se da će u junu Real dobiti nazad kompletnijeg igrača sa više samopouzdanja. A kada se vrati, treba mu pružiti ljubav, veru i veću minutažu...

Jovićev slučaj nas sve poziva da sagledamo stvari iz malo drugačijeg ugla. Onoga koji nije baš dobar za Zidana. Iz nekog razloga, mladi igrači u Realu nisu baš po Zidanovom ukusu stara garda je i dalje u prednosti u odnosu na njih. Edegard se iz Sosijedada vratio kao zvezda, ali ga nema u timu Reala. Vinisijus takođe retko dobija šansu u startnoj postavi. Valverde, kojem je Zidan pružio najveću šansu, ipak nije siguran starter... - piše "Marka".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Nije mogao sam da daje golove kada mu nisu dodavali loptu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija