• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2021

08:11

NAVIJAČI HOĆE DA LINČUJU ZIDANA ZBOG JOVIĆA! On je fudbalski terorista! /VIDEO/FOTO/

Fudbal

NAVIJAČI HOĆE DA LINČUJU ZIDANA ZBOG JOVIĆA! On je fudbalski terorista! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Nikada pre navijači Real Madrida nisu željnije čekali meč Ajtrahta, a Luka Jović, koga su mesecima pljuvali, dokazao im je da vredi 60 miliona evra koliko je Real platio za njega

Nije dobijao šansu u Realu, pa nije ni davao golove, vratio se u Ajntraht na pozajmicu i za 20 minuta postigao dva gola i ućutkao sve kritičare koji su ga pljuvali i razapinjali od dolaska u Real.

Navijači su sada videli da je Jović sjajan napadač, bilo mu je potrebno samo desetak minuta da postigne gol, a za sve krive Zinedina Zidana. 

Ljuti su na Francuza jer kako kažu uništava mlade igrače u Realu, takođe mu zameraju što nije bio uz Jovića kao što je uz Azara.

 

- Zidan je fudbalski terorita! Užasan trener - besni su navijači posle odlaska Jovića, koji već rešeta u dresu Ajbtrahta.

 

 

- Zidan i njegovo navodno samopouzdanje i minutaža. Uvek se dogodi ista stvar.

 

 

- Loš posao Zidana. 

 

 

- Činjenica je da u Madrodu niko osim Benzeme neće igrati dok je on u timu.

 

 

 

Ima i onih koji smatraju da se uplaši kada obuče dres Reala.

- Imao je priliku, ali je nije iskoristio, nikada neće igrati za Real sa takvim stavom- smatra jedan navijač.

 

 

 

- Jovićem problem je bio u tome što nije mogao da sarađuje sa veznim igračima i igračima na krilu.

 

 

 

- Zidan ne može da igra umesto njega. Dres Reala je za neke težak.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dzudza basadzija

pre 3 godine

NIJE KRIV ZIDAN!KRIVA JE UPRAVA!CAK I DA JE ZIDAN PRIKRIVENO,DAVAO PREDNOST FRANCUZU-FRANCUZIMA U EKIPI,KAO I BRAZILCIMA,SPANCIMA...UPRAVA JE TO MORALA DA VIDI,I NATERA GA,DA IGRU PRILAGODI JOVICU!AKO NEKO MISLI,DA JE KOSTICU BAS MILO I DRAGO,STO SADA SVI SLAVE JOVICA...?GORKO SE VARA!ALI!OD KOSTICA SE U TIMU TRAZI DA RADI I ODRADI ONO ZA STA JE NAJSPOSOBNIJI!ZNA TACNO!NJEGOVA NABACIVANJA,KAO NA POSLUZAVNIKU,NECE UCI U NIKAKVE ANALE SLAVE!PA SETITE SE LJUDI MOJI TANDEMA DZAJIC-LAZAREVIC...MA NEMA POZICIJE U KOJOJ JE LAZA BIO A DA GA SNAJPERISTA NIJE PRONASAO!E SADA,RECITE MI:KADA STE PROCITALI STATISTIKU O PRODORIMA,DRIBLINZIMA I VRATOLOMIJAMA DZAJICA,I KOLIKO IH JE BILO???MOZDA I DANAS,NACI CETE STOTINAK "ZVEZDAS",KOJI TACNO ZNAJU,KOLIKO JE LAZA GOLOVA POSTIGAO!?U "REALU.KADA JE LUKA BIO U POSTAVI,OD DESET DRUGIH SAIGRACA,DVADESET IH JE BILO PROTIV NJEGA!?KAKO BRE OD DESET-DVADESET?ZATO STO JE SVAKI OD NJIH 200% BIO PROTIV LUKE!DA NIJE OTISAO,A MORAO JE,RADILO SE O VELIKIM PARAMA,U FRANKFURTU BI MU DOSAD,NAVIJACI,PODIGLI SPOMENIK!U SVAKOM SLUCAJU,NEKA MU JE SA SRECOM,I NEKA NE ODLEPI!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17