• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2021

11:11

SKANDALOZNI SNIMAK DROGBE U KREVETU SA NEPOZNATOM ŽENOM! Raspao mu se brak posle 20 godina! /VIDEO/

Fudbal

SKANDALOZNI SNIMAK DROGBE U KREVETU SA NEPOZNATOM ŽENOM! Raspao mu se brak posle 20 godina! /VIDEO/

Podeli vest

Briljantna karijera i slika porodičnog čoveka Didijea Drogbe, omiljenog u svojoj državi je nešto što niko ne dovodi u pitanje. Ipak, nakon 20 godina, više nije porodični čovek. Posle velikog skandala, ostao je bez žene koja mu je dve decenije bila najveća podrška

Slavni napadač Didije Drogba razveo se posle 20 godina braka! Drogba je bio u vezi sa ženom Lalom još od 2001. godine, ali zbog  privatnog snimka sa drugom devojkom, koji je završio na društvenim mrežama, odlučili su da se raziđu.

- Nisam navikao da govorim o privatnom životu, ali zbog svega u medijima mogu potvrditi da smo, nažalost, nakon 20 godina zajedničkog života Lala i ja doneli tešku odluku- saopštio je kratko Didije Drogba iza kog je maestralna fudbalska karijera.

Foto: Reuters

Drogbi se brak raspao posle snimka sa drugom ženom...

Drogba je uvek važio za dobrog oca, a izjavio je da će dati sve od sebe da zaštiti svoje naslednike.

- Svako je krenuo svojim putem. I dalje smo jako bliski i glavni nam je prioritet zaštititi svoju decu.

Nekadašnji izvanredni napadač Obale Slonovače i Čelsija snimao se u krevetu sa nepoznatom ženom i bio neoprezan, pa je video završio u pogrešnim rukama!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JOVIĆ VIDOVIT! Saigrač se šokirao posle Lukinih reči!
Fudbal

JOVIĆ VIDOVIT! Saigrač se šokirao posle Lukinih reči!

Luka Jović je potvrdio klasu i ućutkao kritičare nakon što je ušao u igru u 62. minutu i sa dva gola doneo pobedu Ajntrahtu protiv Šalkea 3:1. Ono što je ispričao njegov saigrač Đibril Sou, dokaz je koliko Luka posle svega veruje u sebe

18.01.2021

10:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija